Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Již tento čtvrtek se uskuteční další ajťácká grilovačka. Tentokrát na téma Docker

PR článek

Zajímáte se o vývoj softwaru a moderní trendy v oblasti informačních technologií? Chcete se dozvědět něco nového, podělit se o své zkušenosti z oboru a potkat lidi s podobnými zájmy? Pak je pro Vás Ajťácká grilovačka přesně to pravé!

Během června proběhla první Ajťácká grilovačka, na které si účastníci nejen pochutnali na čerstvě připravených dobrotách z grilu, ale také si vyslechli zajímavou přednášku na téma Git-Workflows a release proces, tedy témata, které řeší každá softwarová firma.

Díky pozitivnímu ohlasu pokračuje agentes IT v sérii naplánovaných grilovaček a již tento čtvrtek se můžete účastnit grilovačky na téma Docker. Událost se opět uskuteční ve venkovních prostorech firmy agentes IT, které se nachází v docházkové vzdálenosti jen pár minut od centra Českých Budějovic na rohu Palackého náměstí (označený vstup z ulice Skuherského). Přednáška začíná v 18 hodin, u grilu s dobrým jídlem a pitím se účastníci potkají v 17:30.

„Hlavní myšlenkou ajťáckých grilovaček je strávit příjemný letní večer s lidmi, kteří mají podobné zájmy a chtějí se navíc dozvědět i něco zajímavého z oboru a poznat nové lidi. Grilovačku tentokrát zahájíme přednáškou o technologii Docker. Na začátku grilovačky Vám naši přednášející předají jejich zkušenosti s touto technologií a v rámci následné diskuze můžeme volně přecházet i k jiným tématům. Vítáni jsou všichni se zájmem o moderní technologie. Pokud jste to právě Vy a nemáte ještě na tento čtvrteční večer žádné plány, neváhejte na formuláři níže potvrdit Vaši účast. Těšíme se na Vás.” dodává za organizátory Tomáš Vrchota ze společnosti agentes IT.

Nemůžete se zúčastnit tohoto termínu grilovačky? Potkejme se na dalších grilovačkách, které se uskuteční 18. srpnaa 15. září! Detailní informace naleznete na přehledu grilovaček.

Svou účast prosím potvrďte registrací na tomto formuláři.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky ajťácká grilovačka, networking, agentes, informační technologie, digitalizace, program, kultura, přednáška, České Budějovice, Palackého náměstí (Praha)

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Již tento čtvrtek se uskuteční další ajťácká grilovačka. Tentokrát na téma Docker  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.