Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zábava na plný plyn. Obchodní centrum Čtyři Dvory obsadí závodní autíčka Hot Wheels

PR článek

Herní zóna, mega překážková dráha, dopravní hřiště nebo Hot Wheels chalenge. Na to všechno se mohou těšit fanoušci závodních autíček v Obchodním centru Čtyři Dvory v sobotu 23. září. Zábava tady totiž pojede celý den na plný plyn.

Obchodní centrum Čtyři Dvory si na předposlední zářijovou sobotu připravilo zajímavý program pro všechny fanoušky rychlých kol. Akce s názvem „Zábava na plný plyn“ představí závodní auta Hot Wheels. Návštěvníci tak budou mít jedinečnou šanci vidět stovky těchto autíček na jednom místě.

Akce začíná v 11 hodin a připraven je bohatý doprovodný program. Těšit se můžete na Hot Wheels herní zónu, ve které budou čekat stovky angličáků, mega překážkovou dráhu, dopravní hřiště, Hot Wheels challenge, tetovací zónu, barber stage, herní konzole nebo burzu angličáků, na které se můžete inspirovat sbírkami ostatních, ale můžete tady také obměnit svůj vozový park.

Během dne bude probíhat spousta soutěží s moderátorem. Připravena je tombola, ve které budou tisíce dárků pro všechny. Vstup na akci je celý den zdarma.

A pokud se budete cítit po vyzkoušení všech doprovodných aktivit unavení, určitě se zastavte v Relax zóně, kde můžete až do 17 hodin načerpat energii.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Čtyři Dvory, Hot Wheels, auta, zábava, kultura

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zábava na plný plyn. Obchodní centrum Čtyři Dvory obsadí závodní autíčka Hot Wheels  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.