Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V prosinci začíná na Výstavišti v Českých Budějovicích největší výstava pekla a pohádek. Vyhrajte vstupenky

PR článek

HRAVÉ PEKLO je název výstavy pekla a pohádek, kterou si oblíbí malí i velcí návštěvníci. Startuje na českobudějovickém Výstavišti 1. prosince a potrvá až do 7. ledna. V pavilonu T2 se usadí čerti a pohádkové postavy v jedinečném zpracování v životních velikostech.

Interaktivní expozice a postavy z českých pohádek

Návštěvníky čeká nezapomenutelná cesta pekelnými chodbami se zrcadlovým sálem, kde jsou nejen čerti z českých pohádek jako například S čerty nejsou žerty, Princezna ze mlejna, Hrátky s čerty, ale je to peklo skutečné i mystické. Cestu zpříjemní interaktivní prvky, tajemství staré truhly, pekelná váha, kolo smůly nebo pekelný turboelektrogenerátor. V mystické části pekla sedí čert písař, strážci pekelného vězení i čerti kotelníci.

„Z pekla skrz starou půdu projdou návštěvníci do nebe s andělíčky a zvoničkou a po této lehce strašidelné cestě vstoupí do světa pohádek. V něm čeká drak, všichni Sněhurčini trpaslíci, obr, perníková chaloupka s Babou Jagou, vodník a spousta dalších pohádkových postav,“ říká tvůrce Hravého pekla Aleš Kroupa.

Klec na zlobivé rodiče

Všichni na vlastní kůži zjistí, že peklo může být i zábavné. Chybět nebude kniha hříchů, ďáblova bible, pekelný fotokoutek, kuličková dráha u prasátek nebo klec na zlobivé rodiče. Cestou HRAVÝM PEKLEM čeká děti spousta zastávek a úkolů, třeba i koutek pro malování čertíků o ceny.

„Název HRAVÉ PEKLO není jen tak. Interaktivních zastavení a celkový koncept výstavy si pohraje s emocemi. Výstava je pro všechny, kteří se chtějí bát i smát a zažít nevšední zážitek,“ dodává Aleš Kroupa.

Stálá expozice HRAVÉHO PEKLA je v Husově kapli v Bernarticích na Písecku. Výstava na Výstavišti je vytvořena speciálně pro tuto příležitost a obohacena o řadu nových prvků a expozic.

HRAVÉ PEKLO, Výstaviště České Budějovice, pavilon T2, 1. prosince 2023 až 7. ledna 2024. Více informací na www.peklocb.cz,  facebooku a události akce.

SOUTĚŽ o 5 rodinných vstupenek. Stačí správně odpovědět na otázku. Soutěž byla ukončena, vítězové budou kontaktováni. 

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky výstaviště, České Budějovice, pohádky, peklo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Pojďte všichni ke všem volbám říct mafii a dost ! Poslat je do jejich mafiánského pekla kterým straší lidi stovky let od udání a ukřižování Ježíše, osvobození vraha a lupiče barabase, zneužili náboženství k ovládnutí světa ohněm a mečem, pirátství, otrokářství, rezervace, kolonie, gulagy, koncentráky, nucené práce na uranu,lichva, válčení, zbrojení, zelenismus, migrantismus, globalismus, duhysmus, euhujerismus, kovidismus, dotace, neZiskovky, výroba vražedného šrotu, falešní studenti falešných bendostudentů práv a škol prodavačů danuschetitulů, loutky, bílí koně, převlečení soudruzi soukmenovci kteří po rozvratu v roce 89 převlékli kabáty a uniformy, rozdělili Československo, zhasli a rozkradli viz seriál Devadesátky včetně dokumentu. Více píšu ve vláknech diskusí.

Pondělí, 27. listopadu 2023, 12:58Odpovědět

V prosinci začíná na Výstavišti v Českých Budějovicích největší výstava pekla a pohádek. Vyhrajte vstupenky  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.