Počasí dnes27 °C, zítra32 °C
Pátek 28. června 2024  |  Svátek má Lubomír
Bez reklam

Jihočech Štěpán Daněk se na prestižním turnaji v Golfresort Lázně Bohdaneč postaral o nervy drásající souboj

Golfisté i fanoušci hudby si přišli na své o uplynulém víkendu v Lázních Bohdaneč. Turnaj LB OPEN 2024 hosted by Robert Schovánek, který se konal 21. a 22. června, přinesl nervy drásající souboje i hudební vystoupení, na které organizátor turnaje se zpěvákem skupiny Queenie přiletěli vrtulníkem.

LB OPEN 2024 hosted by Robert Schovánek

Středa, 26. června 2024, 17:21

LB OPEN 2024 hosted by Robert Schovánek
LB OPEN 2024 hosted by Robert Schovánek

TOP 3 LB Open 2024

Kategorie PRO

  1. Filip Mrůzek
  2. Štěpán Daněk
  3. Jakub Bareš

Kategorie A

  1. Jaroslav Kalous
  2. Miloš Pavlíček
  3. David Voženílek

Kategorie B

  1. David Holomeček
  2. Markéta Havelková
  3. Vlastimil Voženílek

Kategorie C

  1. Martin Matoušek
  2. Iveta Simonová
  3. René Čechal

V pátek se na skvěle upraveném hřišti rozehrávaly soutěže, kde profíci i amatéři bojovali každý ve své kategorii. Klíčovým momentem turnaje byl rozstřel mezi Filipem Mrůzkem a Štěpánem Daňkem, který vyvrcholil až na třetí dodatečné jamce, kde Mrůzek zvítězil.

Sobota patřila společnému PRO/AM turnaji, kde se profesionální hráči spojili s amatéry, což přineslo řadu zajímavých momentů. Turnaj byl zařazený do kalendáře Czech PGA.

„Rád bych poděkoval celému realizačnímu týmu. Je to neskutečná řada lidí. Velké poděkování patří pochopitelně i všem partnerům a sponzorům, bez kterých by se tento turnaj nemohl konat,“ uvedl pro Drbnu organizátor Robert Schovánek.

Večer po skončení turnaje se uskutečnil koncert skupiny Queenie. Tato show přilákala stovky diváků, a to nejen milovníky golfu. „Já jsem si to moc užil, byla to parádní show. Doufám, že si to hráči i ostatní návštěvníci také užili,“ vysvětluje Schovánek. Hosté, kteří si zakoupili vstupenku pouze na koncert, budou navíc odměněni lekcí golfu.

Kapela Queenie je známá svým zpracováním písní skupiny Queen. Tato pražská formace má na svém kontě přes 1400 vystoupení včetně koncertů pro britskou královnu nebo na Montreux Jazz Festivalu.

Golfový turnaj má dlouholetou tradici

Turnaj LB OPEN má své kořeny v roce 2012, kdy byl poprvé pořádán golfistou Robertem Schovánkem. Původně se konal na konci golfové sezóny v říjnu, což bylo ideální pro závěrečné střetnutí sezóny.

Díky své oblíbenosti a rostoucímu zájmu ze strany hráčů i diváků se turnaj postupně přesunul na začátek léta. „Červen nám zaručuje mnohem lepší počasí a možnost užít si večerní venkovní posezení a zábavu v útulném golfovém resortu v Lázních Bohdaneč,“ uvádí Schovánek.

V průběhu let se turnaj stal jedním z hlavních bodů v kalendáři české PGA, a to díky svému jedinečnému formátu a pohostinné atmosféře. Každoročně přitahuje širokou paletu účastníků, od světových profesionálů po nadšené amatéry, a je známý svou vstřícností a dobrým organizováním. Přes změny jména a formátu si turnaj zachoval svůj charakteristický duch a zůstává významným setkáním pro golfovou komunitu. Golf Resort Lázně Bohdaneč patří mezi nejlépe udržované golfové resorty v České republice.

Golf Resort Lázně Bohdaneč nabízí zázemí pro profesionály i chvilkové nadšence. V areálu jsou k dispozici odpalovací plochy, cvičné plochy, hřiště, ubytování, infrasauna, šatny i restaurace a bar. Zároveň je možné půjčit si vybavení a hru si vyzkoušet.


Mediálním partnerem LB OPEN 2024 hosted by Robert Schovánek je Drbna.cz

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Tomáš Karlík

Štítky Česko, Lázně Bohdaneč, golf, show, LB OPEN 2024, Robert Schovánek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihočech Štěpán Daněk se na prestižním turnaji v Golfresort Lázně Bohdaneč postaral o nervy drásající souboj  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.