Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

SOUTĚŽ: Rozlučte se s létem na Holkově!

Přestože už nelze o víkendu očekávat typické letní počasí, většina lidí se bude loučit právě s létem. Jednou takovou akcí je například Loučení s létem na Holkově, které pořádá oblíbená hudební stanice Evropa 2. Začínat se bude už v 19 hodin!

Na místo dorazí ti nejznámější moderátoři z éteru rádia - Patrik Hezucký, Pavel Cejnar, Jindra Ekl, Tomáš Zástěra, Zorka Hejdová nebo Ondra Vodný. O zábavu se od začátku budou starat Andre Moretti, Rudeboy, Mauro P a Lucas, zlatým hřebem je však vystoupení Michaela Buriana a hudebního uskupení Verona.

Těšit se půjde i na lasershow, LED stěnu, CO2 gun, pouťové atrakce a soutěže o hodnotné ceny. Celá akce vyvrcholí velkolepým ohňostrojem. Pro návštěvníky je připraveno dostatek parkovacích ploch, ti, kteří se chtějí vydat hromadnou dopravou, mohou využít vlakových (zastávka Velešín městys) a autobusových spojení (linka Budějce - Velešín - Kaplice, zastávka Holkov).

Ačkoliv se vstupenky budou prodávat jen na místě, do 20:30 za 150 korun a po 20:30 za 200 korun, Budějcká Drbna si pro čtenáře připravila soutěž o 6 vstupenek!

Soutěž o vstupenky

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou tři čtenáři vyhrát dva lístky na Loučení s létem na Holkově. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do páteční 10. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Na Holkově nebude chybět Patrik Hezucký. Správně je tedy odpověď B.

Dvě volné vstupenky vyhráli čtenáři Miroslav Lapačka, Bořivoj Smolík a Štěpánka HavlíčkováBlahopřejeme!

Štítky léto, soutěž, Holkov, Evropa, vstupenka, Patrik Hezucký, Zorka Hejdová, Velešín, Drbna.cz, Verona

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Rozlučte se s létem na Holkově!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.