Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Povedlo se otevření nové K2? Co bude dál?

Znovuotevření oblíbeného klubu K2 mělo velký úspěch! Kdo byl, může potvrdit. A kdo ne, tak pro toho je tu další možnost, jak se do nových prostor podívat, už zítra. Následující řádky alespoň těm, kteří na otevření chyběli, přiblíží celou atmosféru velké party.

Zahajovací ceremoniál zrekonstruované K2 zahájili, jak již bylo avizováno, bubeníci Wild Sticks. Poté se do hudby z Ramelovo gramofonů spustila dávka adrenalinových skoků na kolech. Jako doplněk MTB/BMX exhibice předváděl Milda Zoubek akrobatickou show na motorce.

Po skončení adrenalinové dvacetiminutovky opět desetiminutový rachot ze zvuků bubnů Wild Sticks. Na závěr venkovní show vystoupila Lucka Šimková s poledance a samozřejmě sklidila velké ovace.

V 20:30 se otevřely dveře klubu. Před K2 se již od 20 hodin tvořila dvacetimetrová fronta plná zvědavých lidí na nový interiér klubu. Tento zástup lidí se tvořil až do třetí hodiny ranní! Klubem prošlo během večera víc jak 1000 lidí!. Klub K2 je nekuřácký a převážná většina si zavedení nekuřácké K2 velice chválila, klimatizace po celý večer i přes obrovský nápor udržovala klub v příjemné teplotě.

DJ’s, kteří tento večer hráli, byli vybičováni neskutečnou atmosférou klubu a rozhodně novou zvukovou aparaturu v K2 nešetřili! Masivní zvuk v kombinaci se světelným parkem dodal celému večeru ten správný punc. A tak v 6 hodin ráno hlásila K2 stále plný stav! Akci museli pořadatelé ukončit až v 7 hodin ráno.

Pro ty, kteří se nedostali, nebo nepreferují styl drum and bass, jsme připravili party ve stylu 90. let. Hrát bude ostřílený DJ Standokan, který je na hudební scéně přes 20 let! K2 otevírá bránu znovu v pátek 18. září ve 21 hodin.

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Povedlo se otevření nové K2? Co bude dál?  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.