Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

I přes špatné počasí vydrží na náměstí Podzimní švestkové trhy až do soboty

Počasí sice zatím moc nepřeje, na náměstí jsou ale ještě do zítra Podzimní švestkové trhy. K vidění je více než 120 stánků s prodejci tradičních českých výrobků a nechybí rovněž ani řemeslníci s originálním zbožím například ze sklářské dílny nebo od řezbářů či košíkářů.

Když jde navíc o švestkové trhy, nemohou chybět ani švestkové knedlíky a švestkové koláče, které mohou návštěvníci ochutnat. V chladném počasí jde zahřát medovinou, ve stáncích však také najdete víno nebo burčák. Zajímavostí je orientální šestimetrová čajovna a hned několik pražíren kávy. Milovníci jídla zase přivítají zabijačkové speciality a staročeská jídla.

Na své si přijdou i děti. Dobovou střelnici a další atrakce doplní dnes velká nafukovací dráha se šlapacími auty, kde se mohou svézt i rodiče. Podzimní švestkové trhy doprovází i kulturní vystoupení, dnes zahraje od 15 do 17 hodin skupina Dudlajda, zítra od 10 do 12 hodin Country Rebels C.B. a od 14 hodin skupina Gama CB.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

I přes špatné počasí vydrží na náměstí Podzimní švestkové trhy až do soboty  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.