Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Pořádná dávka filmových premiér! O pozornost bojují Vin Diesel, De Niro či Bradley Cooper

Tento týden je na filmové premiéry skutečně bohatý. Do CineStaru můžete vyrazit hned za šesti novými filmy, které jsou velmi různorodé a bezesporu lákavé. Pojďme na to mrknout!

Ztraceni v Mnichově

Režisér Petr Zelenka se do celovečerních filmů příliš nehrne. Když už ale se do nějakého projektu pustí, většinou to stojí za to. A vypadá to, že i jeho nový snímek Ztraceni v Mnichově na tom nic nezmění. Jak uvádí distributor - jde o příběh, v němž se realita potkává s fikcí. Autor na základě historických událostí buduje nový příběh. „Představte si 40 minut Knoflíkářů, 50 minut Roku ďábla a předtím vším tři minuty archivních záběrů a máte to,“ říká samotný režisér. Zní to zajímavě, co myslíte? Mládeži přístupné.

Poslední lovec čarodějnic

Vousatý Vin Diesel? Už jen kvůli tomu bychom si tento film neměli nechat ujít. Ale nebuďme tak povrchní... Poslední lovec čarodějnic slibuje velkolepou fantaskní podívanou, která svým dějem může připomínat i legendárního Highlandera. Hlavní postava Kaulder je totiž nesmrtelná. Čím se po celá staletí baví? Zabíjením skutečných čarodějnic! Že závidíte? Ano, asi to bude větší zábava než nekonečně vysedávání u sociálních sítí... Za zmínku určitě stojí, že se ve filmu představí i Frodo Pytlík, tedy Elijah Wood!

Paranormal Activity: The Ghost Dimension

Z jedničky Paranormal Activity se před osmi lety vyklubal hit. Celkem nečekaně... Podobně jako ze Saw a dalších úspěšných hororů se i z Paranormal Activity stala rozjetá série, která zajisté neřekla své poslední slovo. The Ghost Dimension ale pracuje s novou látkou - vypráví o rodině herního vývojáře, který v domě, kam se nastěhuje, objeví videokazety, jejichž obsah je více než znepokojivý. O to mrazivější pak bude, když holčička na záznamech začne reagovat na to, co se ve skutečnosti děje. Cítíte mrazení? A co pak v kině! Přístupné od 15 let.

Mrkáček Bill

I dětičky si přijdou na své! Mrkáček Bill je nový animák, který vypráví o neposedné koale. Dobrodružství plné příjemného vtipu vám zajisté vykouzlí úsměv na tváři. V pochmurných podzimních dnech ideální volba! Mládeži přístupné.

Dokonalý šéf

Bradley Cooper není jen kořala z oblíbené trilogie Pařeb či jeden z diskutovaných kandidátů na Indiana Jonese... Ve snímku Dokonalý šéf je to také výborný kuchař, dokonce šéfkuchař! Okouzlující komedie o jídle, lásce a druhé šanci nabízí hvězdné obsazení, kdy kromě zmíněného Coopera hrají Sienna Miller, Uma Thurman či Emma Thompson. Od 12 let.

Stážista

Děda Jack do starého železa nepatří... Nene, Robert De Niro do důchodu nechce, a tak se stává vedoucím stážistou módního webu. A je to frajer... Samozřejmě mluvíme o jeho novém filmu Stážista! De Niro už roky není obávaným mafiánem, ale spíše komediálním hercem, což je poloha, která mu také sedí. Ve filmu mu sekunduje Anne Hathaway. Mládeži přístupné.

Foto: Česká televize

Štítky film, Bradley Cooper, Robert De Niro, Vin Diesel, premiéra, Cinestar, čarodějnice, Ztraceni v Mnichově, Petr Zelenka, Paranormal Activity, Anne Hathawayová, Uma Thurman

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pořádná dávka filmových premiér! O pozornost bojují Vin Diesel, De Niro či Bradley Cooper  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.