Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Čas muziky, decibelů, céček a vítězství. Budějcký koncert Michala Davida

Úterý 18. října, večer, budějcká Budvar aréna. Hala, naplněná diváky od 5 do 70 let. Několik generací se sešlo, protože po šesti letech mají v Budějcích možnost vidět a slyšet Michala Davida. Jeho Mega tour 2011 - série koncertů po celé republice - začíná právě v Budějcích.

Krátce po půl osmé hala Michala Davida uvítá potleskem. Show startuje. Úvodní „Colu, pijeme colu“ střídají další hitovky – Nesnáším loučení, My máme prima rodiče, Líbezná, Decibely lásky a další.

Michal přidá i nové písničky z alba Čas vítězství, vzápětí halu rozbouří očekávaný Nonstop. Následuje videoprojekce klipu s Luckou Vondráčkovou – duet Byla to láska.

Po krátké pauze – křest desky Čas vítězství, kterou šampáněm pokřtí hokejista HC Mountfield Jakub Kovář a producent turné ( a Budějčák) Jirka Pomeje.

Na scénu nastupují DA-MI-CHI (trio David Mattioli, Michal David a Chiara Grilli) a roztancují diváky italskými hity – LItaliano, Tornero, Mamma Maria.

A potom zase patří pódium Michalu Davidovi  a hitům Céčka, Ruská Máša, Děti ráje, Nenapovídej. A Poupata – i když o téhle písničce Michal říká, že ji hraje nerad, protože je „dechovkovitě“ jednoduchá. Ale protože ji lidé chtějí, tak ji skoro nikdy nevynechá. A nevynechal ji ani v Budějcích. A tleskající, zpívající a tancující diváci si vytleskali i přídavek na závěr – Pár přátel stačí mít.

Co dodat? Říká se, že my Budějčáci jsme studené publikum, které hned tak něco nenadchne. Na show Michala Davida to určitě neplatilo. Premiérový večer své mega tour v Budějcích mohl Michal právem považovat za svůj čas vítězství.

Budějcký koncert Michala Davida

Středa, 19. října 2011, 09:26

Před Budvar arénou.
Pořádný DISKO

Štítky Michal David, České Budějovice, Budvar aréna, koncert, Mountfield Hradec Králové, Jakub Kovář, Decibely lásky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čas muziky, decibelů, céček a vítězství. Budějcký koncert Michala Davida  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.