Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Do Café Klubu Slavie vtrhne Vltava! Vyhrajte vstupenky

Uplynuly již dva roky od doby, kdy česká hudební scéna zažila návrat jedné z nejoriginálnějších tuzemských kapel. Skupina Vltava vznikla v roce 1986, po sedmnácti letech v showbyznysu se však rozhodla svoje působení ukončit. Jelikož vloni vydala album Komedianti se vracejí domů, nyní s ním objíždí republiku. A jednou z jejích zastávek bude už dnes budějcký Café Klub Slavie!

Současná Vltava staví především na novém repertoáru, na druhou stranu se nechce distancovat od původní tvorby kapely, a proto na koncertu zazní i staré dobré písničky. Jestli budete chtít vystoupení Vltavy zažít na vlastní oči a uši, buďte ve 21 hodin ve Slavii! Vstupenky stojí na místě 250 Kč.

Díky Budějcké Drbně si však můžete na dnešní koncert dva lupeny vyhrát. Napište nám na e-mailovou adresu redakce@budejckadrbna.cz až do 16. hodiny odpolední vaši odpověď na následující otázku a počkejte, jestli budete vylosováni. Ze správných tipů vylosujeme dva výherce, každý získá po jednom lístku.

Jak se jmenuje kytarista a zpěvák kapely Vltava?

A) Ladislav Křížek
B) Miroslav Chrástka
C) Robert Nebřenský

Nezapomeňte uvést svoje jméno a telefonický kontakt. Výherci budou kontaktováni prostřednictvím SMS zprávy, jejich jméno se objeví i pod tímto článkem.

SOUTĚŽ SKONČILA

Správně je možnost C. Kytaristou a zpěvákem Vltavy je Robert Nebřenský.

Po jedné vstupence na dnešní koncert vyhrávají Daniel Hartmann a David Holzer. Blahopřejeme!

Foto: www.vltava.at

Štítky Vltava, vstupenka, hudební skupina, koncert, Robert Nebřenský, Ladislav Křížek, Miroslav Chrástka, Drbna.cz, Daniel Hartmann

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Café Klubu Slavie vtrhne Vltava! Vyhrajte vstupenky  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.