Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Film o striptérech rozvášnil dámské publikum

Prázdninový mejdan něžného pohlaví v multikině CineStar se vydařil na jedničku. Sedmá Dámská jízda nadělila přítomným ženám nejenom skvělé tipy na prázdniny, ale i rady ohledně jejich jídelníčku a nabídku profesionálního dohledu při jejich cvičení.

Ačkoliv byla krásná slunná červencová středa, parkoviště před CineStarem bylo doslova našťouchané. Ani sál číslo sedm, ve kterém se odehrávala Dámská jízda, neměl nouzi o divačky.

Co je sem přivedlo?

„Byla jsem na minulé jízdě a viděla ukázku na film Bez kalhot, která mě docela zaujala, tak jsem vytáhla kamarádku a jsme tedy,“ prozradila Drbně Jitka Sládková.

Prvním hostem, kterého Adéla Jirkalová uvedla před filmové plátno, byl manažer nového fitness centra, které nalezneme přímo na náměstí Přemysla Otakara II. v Galerii Dvořák. Mnohým z nás proletěla hlavou myšlenka, proč zrovna toto zařízení je prezentováno na Dámské jízdě. Samozřejmě proto, že je pouze pro ženy.

„Myšlenka se mi líbí, je pravda, že to není zrovna dobrý pocit, když cvičíte a chlapi po vás pokukují. Jsem pak nervózní a posilování si moc neužiju. Na druhou stranu se člověk při té dřině má aspoň na co koukat,“ směje se Veronika Bromová.

A to není všechno, co nové fitness nabízí. K dispozici zde dostanete osobní trenérku, která vám na míru ušije nejen cvičení, ale i jídelníček a celý první týden můžete cvičit zadarmo.

Neobvykle probíhalo losování o ceny hned po každé z prezentací. Takže jako první se vyhrávala měsíční a čtrnáctidenní poukázka do zmíněného „fitka“ a dále pak tři různé míry slev na cvičení. V druhé prezentaci jsme byly pozvány na druhý ročník Golden Crown Blues Festu, který se koná na Horské chatě na Kleti a to v sobotu 4. srpna tohoto roku.

Tomáš Fantiš nám představil skvělé kapely, které zde budou účinkovat. Mezi vystupující hvězdy jistě patří bubeník a kytarista Cedric Burnside, který vyhrál Music Awards 2009 v kategorii „Best New artist debut“. Dále pak mladý britský kytarista Danny Bryant, skupina The Cell, Bonzo Radványi a Ľuboš Beňa či českobudějovická kapela Manilla Joe.

Následovalo další losování o lístky na tento jistě pohodový fest, které si dvě přítomné dámy jistě skvěle užijí. Jako poslední přišla na řadu výživová poradkyně Veronika Gallistlová, která představila svůj krámek se zdravou výživou v Českém Krumlově. Nechyběla ani rychlá přednáška o zdravém životním stylu, kdy nám vyložila desatero zásady zdravého životního stylu pomocí obrazové prezentace. Přítomné dámy se také dozvěděly, na co si dát pozor při návštěvě dietologa.

„Nikdy jsem žádného nevyhledávala. Svůj názor na zdravé stravování jsem si za několik let praxe udělala sama. Jedno je pravda, že co jsem změnila jídelníček a snažím se jíst zdravě a dobře, cítím se o hodně lépe,“ komentovala přednášku Lenka Kocourková. I po této prezentaci se losovalo o zajímavé ceny, dodané krámkem Veroniky.

Na řadu přišly i další ceny jako DVD úspěšné komedie Marie Poledňákové Líbáš jako Bůh, poukaz na knihy či reklamní trička. I dámy, na které se v losování nedostalo, odcházely domů spokojené. Na každou z nich čekalo překvapení v podobě krému na vrásky uvnitř černé taštičky, která se nacházela na každém sedadle v kinosále.

Třešničkou na dortu této Dámské Jízdy byl film Bez kalhot. Film, na který se jistě žádný muž nepodívá podruhé, zato každá žena ano. Ve snímku je totiž k vidění spoustu krásných mužských, kteří se živí striptýzem. Film jakoby byl natočen speciálně pro Dámskou jízdu. „Trochu jsem se toho filmu bála, americké filmy tohoto druhu moc ráda nemám, ale nakonec jsem se skvěle bavila. Je pravda, že bylo na co koukat,“ směje se Mirka Janová.

Štítky film, Cinestar, Galerie Dvořák, a.s., Marie Poledňáková, Danny Bryant, Veronika Bromová, Cedric Burnside, Náměstí Přemysla Otakara II., Líbáš jako Bůh

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Film o striptérech rozvášnil dámské publikum  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.