Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

FOTO: Budějcká Drbna v ráji plném orchidejí

Tahle je nejkrásnější! Ne ne, tahle je ještě krásnější, ty barvy... Jééé a tahle je úplně nej, nádhera, tu bych chtěla... a tahle zelená, ta je také... jo, aha, to je strašilka... no to nevadí, stejně je krásná!

Holky Budějčandy, taky už si stejně jako já ani nevzpomenete, kdy naposled jste dostaly orchidej? Nezoufejte a vydejte se na prodejní výstavu orchidejí, která od pátku 15. do neděle 24. března zdobí výstavní prostory budějckého DK Metropol.

Záplava květů, barev i tajemna, které v sobě orchideje skrývají, je tematicky doplněna také exotickým hmyzem, plazy, sukulenty a masožravými rostlinami. Iluze džungle je chvílemi dokonalá, k vidění jsou i některé vzácné exempláře botanických rostlin.

Hledat slova pro popis krásy je zbytečné, fotografie vám snad prozradí víc.

Soutěž o vstupenky

Díky spolupráci Budějcké Drbny s Domem kultury Metropol si můžete zasoutěžit o čtyři volné vstupenky, které si mezi sebe rovným dílem rozdělí dva čtenáři. Napište nám na adresu redakce@budejckadrbna.cz správnou odpověď na následující otázku a počkejte, zda uspějete v losování. K tomu dojde ve čtvrtek úderem 12. hodiny.

Děti do kolika let mají vstup na výstavu zadarmo?

A) do 6 let
B) do 7 let
C) do 8 let

Ke své odpovědi nezapomeňte připojit své jméno a telefonický kontakt, abychom se mohli bezprostředně po losování s výherci vstupenek spojit.

SOUTĚŽ SKONČILA

Vstup zdarma mají děti do 6 let. Správně tedy byla možnost A.

Při losování výherců se štěstí usmálo na čtenářky Zuzanu Čiperovou a Jiřinu Soukupovou. Obě získaly po dvou volných vstupenkách na výstavu orchidejí! Blahopřejeme!

Prodejní výstava orchidejí v DK Metropol

Úterý, 19. března 2013, 08:25

Prodejní výstava orchidejí v DK Metropol
Prodejní výstava orchidejí v DK Metropol

Štítky prodejní výstava orchidejí, DK Metropol, České Budějovice, vstavačovité, Drbna.cz, vstupenka, výstava, Dům kultury Metropol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Budějcká Drbna v ráji plném orchidejí  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.