Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

FOTO: V Café Klubu Slavie se tančila latina

Jestli vás momentální počasí stejně jako většinu lidí štve, přináší vám Budějcká Drbna kulturní tip, díky kterému se báječně odreagujete, odpočinete a při troše fantazie s pomocí nějakého toho drinku zapomenete na všední starosti a hlavou vám poplují obrázky z těch nejexotičtějších míst.

Oč jde? V Café Klubu Slavie se každý měsíc koná Rumba Latina Party, při níž vás už u vstupu odzbrojí neodolatelné latinskoamerické rytmy.

Minulou sobotu se ve Slavii opět konal workshop salsy a jiných tanců. Na pódiu se po deváté hodině objevil DJ Jesus Escobar, výtečný tanečník z Peru, který svým šarmem a nevinným pohledem okouzlil nejednu z přítomných dam. Jesus se postaral o skvělý hudební mix, při němž návštěvníci spontánně tančili.

O chvíli později vystoupila sympatická Venezuelanka Zulay Fonseca. Ta návštěvníkům nejprve ukázala základní taneční kroky salsy, na které nabalovala další a další prvky. Zpočátku se publikum zdálo být poněkud ostýchavé, ale s postupem času se přítomné dámy, ale i pánové skvěle uvolnili a Café Klub Slavie se na několik hodin proměnil v nefalšovanou latinskoamerickou párty.

Pozdě večer jako bonus vystoupily tanečnice z Juicy Berry a jako půlnoční překvapení se opět předvedla skvělá Zulay se svým sólovým vystoupením. Po půlnoci už si každý mohl tančit, jak se mu zlíbilo.

Ve Slavii byla zkrátka skvělá atmosféra, při níž musel každý zapomenout na novou sněhovou nadílku a další nepříjemné malichernosti všedních dní.

Příští latinskoamerická párty, kde si můžete zatančit a naučit se tance jako je salsa, merengue, reggeaton, bachata, tango nebo sambu, se bude konat v pátek 19. dubna opět ve Slavii.

Štítky Rumba Latina Party, Café Klub Slavie, Zulay Fonseca, DJ Jesus Escobar, Drbna.cz, Jesús Escobar, Peru

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: V Café Klubu Slavie se tančila latina  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.