Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Horkýže Slíže na svém turné zavítají i do Café klubu Slavie

Dnes od 21 hodin doplní legendární slovenská kapela Horkýže Slíže řadu jarních koncertů v budějckém Café klubu Slavie. Po loňském úspěšném turné v ‚zeleném hippie Volkswagenu‘ přichází Slíže s dalším koncepčním turné On The Road aneb Retrospektiva.

Tentokrát jsou cílové stanice koncertů v první fázi kluby a poté bude následovat festivalový seriál České a Moravské hrady.

Kapela na koncertech otevřeně probudí své vzpomínky z cest po celém světě, sáhne do hluboké historie a odhalí dosud nezveřejněné, mnohdy dosti dramatické příběhy, jako například tragický výlet do Himalájí, který stál bubeníka amputaci levé paže. Nicméně tvrdý trénink po necelém půlroce opět vrací kapelu v plné sestavě na pódia.

Výpomoc při dostavbě Stone Age společně s U2, Erickem Claptonem, Tinou Turner a tehdy mladými školáky Macklemorem a Biebrem na brigádě je krásnou výpovědí mimohudebních, dobročinných aktivit kapely Horkýže Slíže. Jedním z nejsilnějších zážitků bylo pro kapelu vystoupení na VIP večírku pro zaměstnance a management Černobylské  elektrárny, kde Slíže hráli ve speciálně upravených skafandrech.

Tyhle i další historky, ale i oblíbené hity kapely Horkýže Slíže, uslyšíte 10. dubna od 21 hodin v Café klubu Slavie. Nezmeškejte další skvělý jarní koncert, který definitivně otevře brány letošního hudebního léta!

Napsal David Matějíček
Tisková zpráva

Štítky Horkýže Slíže, Café klub Slavie, České Budějovice, turné, hudební skupina, koncert, Tina Turnerová, U2, Himálaj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Horkýže Slíže na svém turné zavítají i do Café klubu Slavie  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.