Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Hvězdou Somersby Gangster Trippin‘ bude Philip T.B.C.

Čas utekl jako voda a je tu další díl Somersby Gangster Trippin´. Již tento pátek přijede do Café klubu Slavie top DJ a světový producent Philip T.B.C. a opět se chystá vstupné zdarma!

Únorové Somersby GT bude určitě opět totálně našlapanej mejdan. Sestava djs s hlavní hvězdou o tom vypovídá snad nejlépe. Za gramofony se v rytmu dnb představí otec Gangster Trippin´ - DJ HellSmith. „Mám pro vás připravený set plný novinek, ale také pecek, co máte rádi,“ vzkazuje.

M4d.doc. Tak si říká mladý nadějný DJ z Českých Budějovic. Jeho profesorsky přesné mixy s promyšlenou gradací vás dostanou do kolen. Hrál po boku hvězd jako Audio, Limewax, Sigma, A.M.C a dalších.

Na začátek mejdanu zahraje DJ Morf - legenda acid house, autonomic house. „Na jeho příjemný začátek jsme hodně natěšení,“ pokyvují shodně hlavou všichni, kteří se na mejdanu podílí.

Dále kolem hvězdy Philipa TBC zahrají mladá krev Weed a mistr techna na konec BoddyBass!

Akce začne ve 20 hodin a do půl desáté je vstupné naprosto zdarma. Potom se bude platit 100 korun, takže přijďte včas! Nikdo vám nebrání! „Vejde se vás kopice a připravujeme i bar navíc, aby nebyly fronty na drinky,“ vzkazuje HellSmith.

„Lineup je hodně pestrý a našlapaný. Philip T.B.C zahraje i kus live. Má v rideru 2x gramofon a vstupy pro konzole a pady. Takže bude stoprocentně live vystoupení!“ láká promotér.

Co vlastně má za sebou Philip T.B.C? Po loňském rozmanitém albu Kokoro No Hibiki (japonsky Hudba srdce) nyní přichází se sérií třech remixových desek. První z nich se nese v duchu drum and bassu a vychází 24. září. Objeví se zde remixy od světově uznávané DNB špičky i od českých a slovenských producentů.

V čele stojí brazilský producent BTK, maďarský Chris SU či UK producent N3gus. Čeští a slovenští producenti jsou zastoupeni šesti jmény - Topspin, Dephzac, DJ AKA, Hemoglobin, Becker a Touchwood.

Že se jedná o kvalitu, naznačuje například britské BBC Radio 1 eXtra, kde se již v předstihu pár skladeb objevilo. Remixové album Philip T.B.C. - Kokoro No Hibiki Remixes vol. 1 „DnB series“ vychází 24. září u iO Lab record a první týden bude volně ke stažení. Slavnostní křest proběhne tudíž také v Budějcích!

Celý týden bude na facebookovém profilu Gangster Trippin´ denně soutěž o jedno CD Philip T.B.C. podepsané a pokřtěné v Café klubu Slavie tento pátek. „Těšíme se na mejdan!“ říkají organizátoři.

Časový lineup

20:00 - 21:30 Morf
21:30 - 23:00 Weed
23:00 - 00:30 Hellsmith
00:30 - 02:00 Philip T.B.C.
02:00 - 03:30 M4d.doc
03:30 - 05:00 Bodybass

Tisková zpráva
Chilli Production s.r.o.

Štítky Somersby Gangster Trippin´, Café klub Slavie, České Budějovice, producent, Weed, BBC Radio 1

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hvězdou Somersby Gangster Trippin‘ bude Philip T.B.C.  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.