Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Loučení s létem už v pátek, hvězdou bude DJka Katcha

S létem se loučí každý po svém. V pátek 31. srpna se v DK Cehnice do tohoto aktu pustí v rytmu DNB. A nejen v něm.

Celkem devět Djs v čele s hvězdou, Djkou Katchou, se postará o důstojné rozloučení s letními měsíci.

V Cehnicích zahrají také Dj HellSmith, Dj Young Cee, Dj Hero, Dj M4Doc, Dj Clipper, Dj Admir, Dj Sergi a Tubus, takže je jasné, že na jihu Čech bude dunět také DubStep, House a Disco!

Všechna hudba v jednom s TOP djkou v ČR! To, že je Katcha TOP, není nutné dokazovat. DJka Katcha, jedna z předních osobností českého DNB, své mixážní umění piluje už více než devět let. Pravidelně hraje na prestižních klubových parties, stejně tak jako při obřích tanečních festivalech.

Dlouhý je i seznam zahraničních DNB djs, po jejichž boku Katcha také vystupovala. Namátkou Grooverider, Roni Size, Dillinja, Lemon D, Ed Rush, Andy C, High Contrast, J Majik, Simon Bassline Smith, Jumping Jack Frost, Shy FX, Aquasky, London Electricity, Teebee, Bad Company a další.

„V Cehnicích už jsme měli spoustu hvězd taneční hudby, ale ženu za Djským pultem poprvé, takže i pro mě důvod se těšit,“ říká producent akce a Dj v jedné osobě Otta Kovařík z pořádající agentury Chilli Production. „Bývá tam vždycky plný dům, tudíž i super atmosféra a samozřejmě skvělý zvuk, na kterém si hodně zakládáme,“ doplňuje.

Takže pokud nevíte, jak zaplnit jeden z posledních letních pátečních večerů, tohle je jasný tip. Vyrazte na akci Summer Goodbye s Djkou Katchou do DK Cehnice. Akce startuje ve 20 hodin. Další info na facebookové stránce akce.

Soutěž o vstupenky

Díky Budějcké Drbně můžete na tuhle akci vyhrát čtyři lupeny. Stačí znát odpověď na následující otázku, poslat ji do čtvrtečního poledne e-mailem na adresu redakce@budejckadrbna.cz a počkat, zda budete vylosováni. Do zprávy nezapomeňte připsat svoje jméno a telefonický kontakt.

Jaká hvězda DNB scény byla na posledním Gangster Trippin v Cehnicích?

Čtyři vylosovaní čtenáři získají po jedné volné vstupence na páteční akci. Podmínkou jejího získání ale bude osobní vyzvednutí v kanceláři společnosti TRIMA CB s.r.o., která je vydavatelem Budějcké Drbny.

SOUTĚŽ SKONČILA

Hvězdou minulého Gangster Trippin v Cechnicích byl slovenský Dj B-complex.

Po jedné volné vstupence získávají čtenářky Jana Čapková, Mirka Bicanová, Pavla Chmelíková a Eva Pšeničková. Blahopřejeme!

Tisková informace

Štítky Summer Goodbye, Cehnice, DJ Katcha, vstupenka, léto, Česko, Bob Dylan, Roni Size, Drbna.cz, Ed Rush, Andy C, Jana Ebertová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Loučení s létem už v pátek, hvězdou bude DJka Katcha  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.