Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Monkey Business? Záruka skvělé zábavy!

Jedna z nejpopulárnějších kapel u nás - Monkey Business - se rozjela na turné po celé republice. Při této příležitosti si parta kolem Matěje Rupperta a Romana Holého připravila ojedinělou show, kterou si v pátek večer mohli užít i Budějčáci.

Poptávka na lístky do budějckého Café Klubu Slavie byla opravdu veliká, kapacita klubu ale byla omezená, a tak dovnitř byly vpuštěny pouze dvě stovky lidí. Budějcká Drbna snad nezažila, aby byl klub takhle plný.

Kapela vlétla na pódium po deváté hodině a opět nezklamala. Matěj Ruppert měl na sobě zeleno-oranžové montérky Pražských služeb, Tonya Graves kraťásky a na nich pláštěnku, šortky si oblékl i zbytek kapely. Pod nimi ale ostatní měli jen upnuté spodní prádlo, které se později nebáli ukázat.

Během večera se před šílícím davem vystřídalo několik šikovných lidí, kteří si s Monkey Business zazpívali či zahráli. Poprask nastal, když Matěj oznámil, že chce vidět alespoň jednu holku jen v podprsence a tři kluky bez trika, jinak že se nehraje.

Dobrovolníci se naštěstí našli, a tak se rozjel perfektní mejdan, při kterém se Slavie otřásala v základech. Lidé procházející kolem klubu si mohli krky vykroutit, jak byli zvědaví, co se tam děje.

Je vidět, že tato pražská kapela se nebojí ničeho a na jejich koncertech není o zábavu ani tanec nouze.

„Doma je moc neposlouchám, ale když přijedou do Budějc, tak na ně vždycky jdu. Musím uznat, že dlouho jsem na lepším koncertě nebyla. Prostě malý klubíky mají daleko lepší atmosféru a koncerty tu mají, díky bližšímu kontaktu kapely s publikem, větší šťávu,“ komentovala koncert Monkey Business Aneta Marková, která se Tonyi a Matěje mohla dotknout, protože oba nelenili skočit na svoje fanoušky.

Monkey Business v Café Klubu Slavie

Pondělí, 11. března 2013, 21:45

Roman Holý
Matěj bavil fanoušky

Štítky Monkey Business, Café Klub Slavie, koncert v Českých Budějovicích, hudební skupina, Matěj Ruppert, koncert, Roman Holý, Tonya Graves, zábava, Pražské služby

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Monkey Business? Záruka skvělé zábavy!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.