Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Olympic oslaví 50 let i v Budějcích. Víme, co zazpívají!

Legenda rockové scény a jeden ze zakladatelů českého bigbítu, skupina Olympic, vyjede v listopadu 2012 na velké halové turné, kterým oslaví půlstoletí na hudební scéně. Jednou ze stávek turné bude také Budvar Aréna v Českých Budějovicích, kde se představí 27. listopadu.

Jako speciální host k 50 letům vystoupí společně se skupinou Olympic devětačtyřicetičlenný Český národní symfonický orchestr. Fanoušci se tak mohou těšit na největší hity Olympicu v rockovém, symfonickém a rovněž akustickém provedení.

Již nyní vám můžeme částečně odtajnit, které písně společně se symfonickým orchestrem zazní! Celý koncert zahájí nový hit Olympiců My už jiný nebudem, ke kterému vznikl také unikátní 3D videoklip.

Dále za doprovodu orchestru uslyšíte ty nejoblíbenější písně jako Slzy tvý mámy, Bon soir mademoiselle Paris, Osmý den, Jasná zpráva nebo Jako zamlada. V takto velkém symfonickém provedení tyto skladby ještě dosud nezazněly, na diváky tak čeká jedinečný a neopakovatelný hudební zážitek.

Bez doprovodného orchestru pak v jedinečném energickém podání skupiny Olympic zazní hity Želva, Dej mi víc své lásky, Pták Rosomák, Dynamit, Snad jsem to zavinil já, Taky jsem se narodil bos nebo Okno mé lásky. Celkově se můžete těšit na 31 skladeb, které připomenou všechny éry kariéry Olympicu.

Koncert bude také jedinečný svou výpravou, světelnými efekty a excelentním nazvučením. Po této stránce se jubilejní show Olympic vyrovná s velkými světovými produkcemi skupin jako Metallica, Aerosmith nebo Nazareth.

Celou techniku budou mezi jednotlivými koncerty turné vozit čtyři velké kamiony a o stavbu a zázemí celé produkce se bude starat přes 100 lidí. Stavba stage a techniky jim bude trvat celých 24 hodin před zahájením koncertu.

„Je to padesát let stále nekončícího mejdanu a to je potřeba pořádně oslavit,“ říká k chystanému turné Olympicu jeho lídr Petr Janda. „Chceme zavzpomínat na všechno dobré, co nás za tu dlouhou dobu potkalo a hlavně poděkovat všem našim fanouškům za úžasnou přízeň, kterou nám po celou tu neuvěřitelnou dobu věnují.“

Předprodej vstupenek, ve kterém každý den mizí stovky volných míst, probíhá exkluzivně v celé síti TICKET ART - přes 420 prodejních míst po celé České republice, včetně všech poboček CK Čedok. Vstupenky zakoupíte také on-line na www.ticket-art.cz.

Ceny vstupenek začínají již na 395 Kč. Jako dárek za přízeň fanoušků obdrží každý návštěvník zdarma jako bonus DVD Procházka historií skupiny Olympic.

Přijďte i vy zavzpomínat na největší hity Olympicu!

Napsal Pavel Košatka

Štítky Olympic, koncert, České Budějovice, Budvar aréna, pozvánka, turné, vstupenka, orchestr, Český národní symfonický orchestr, Petr Janda, Metallica, Aerosmith, Čedok

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Olympic oslaví 50 let i v Budějcích. Víme, co zazpívají!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.