Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Sestra Dana Fleischmana dala Lucerně novou tvář

Lucerna zažije už tuto sobotu Znovuzrození. Přestože se to dlouho drželo pod pokličkou, diskotéka známá široko daleko v posledních týdnech prošla velkou proměnou. Získala nejen jinou tvář, ale dočkala se i několika dalších novinek.

Těšit se můžete na nový program, obsluhu, služby, prostředí i mladou majitelku Alenu Koloničnou, sestru tragicky zesnulého Dana Fleischmana. Nově se budou v horní hale Lucerny konat rockové koncerty, dolní část klubu bude klasicky patřit milovníkům oldies.

„S nabitým programem vyjdeme v den Znovuzrození. Návštěvníci se mají opravdu na co těšit. Na své si přijde úplně každý. Krásné ženy jako obsluha, rocková a moderní hudba, jedineční a zvuční DJové, tematické oldies, koncerty, bláznivá show, zpěváci, moderátoři... Víc vám ale zatím prozradit nemůžu,“ řekla Budějcké Drbně Alena Koloničná s tím, že nový program přinese akce každý víkend.

Při Znovuzrození Lucerny se v sobotu od 22 hodin na pódiu představí Martina Pártlová a semifinalisté soutěže Česko Slovensko má talent, skupina NeoPercussio. „Dále se můžete těšit na moderátory Hitrádia Faktor, Davida Hockeho a Janu Křížovou, vystoupí i houslový virtuóz Kristián a navíc zažijete rock ´n´ roll při přehlídce originální módy Pink Cadillac,“ uvedla nová majitelka známé diskotéky.

A proč vlastně přijede zrovna Martina Pártlová? „Kdysi dávno tady pracovala a můj bratr Dan, tehdejší majitel, který z Lucerny v roce 1992 udělal diskotéku, se jí snažil vždy podporovat. Byl v podstatě jejím největším fanouškem. Bude to tedy pro Lucernu veliká čest mít ji zase zpátky, vlastně se nám vrátí domů,“ potvrdila Alena Koloničná.

Martina Pártlová momentálně žije v Praze, kde vystupuje v muzikálu Johanka z Arku, alternuje s Bárou Basikovou v Kapce medu pro Verunku a zároveň plánuje velký projekt s dalšími účinkujícími právě při Znovuzrození Lucerny.

„V poslední době také vydala dva singly s rapperem Skipe - Mezi nebem a zemí a Životy. U první písně si text napsala sama. Prý byla inspirována i Danem,“ doplnila představení prvního hosta duše celého znovuzrození.

Soutěž o vstupenky

Díky Budějcké Drbně můžete na sobotní akci vyhrát volné vstupenky. Jak na to? Do pátečního poledne pošlete na adresu redakce@budejckadrbna.cz správnou odpověď na následující otázku a počkejte, zda se na vás při losování usměje štěstí. Pět vybraných čtenářů půjde na Znovuzrození Lucerny úplně zadarmo.

V jaké televizní soutěži se Martina Pártlová představila?

A) Česko hledá SuperStar
B) Česko Slovensko má talent
C) X Factor

Ke své odpovědi nezapomeňte připojit své jméno a telefonických kontakt, abychom se mohli bezprostředně po losování s výherci vstupenek spojit.

SOUTĚŽ SKONČILA

Martina Pártlová se představila v soutěži X Factor. Správně tedy byla možnost C.

Volný vstup na dnešní akci získávají čtenáři Jana Floriánová, Soňa Děkanová, Marie Nováková, Pavel Řeháček a Jana Tesárková. Blahopřejeme!

Foto: Iva Haj

Štítky Znovozrození Lucerny, diskotéka, České Budějovice, Alena Koloničná, Martina Pártlová, Palác Lucerna, vstupenka, soutěž, Drbna.cz, Česko Slovensko má talent, Jana z Arku, Lucern, Bára Basiková, Marie Nováková, koncert, Cadillac

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sestra Dana Fleischmana dala Lucerně novou tvář  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.