Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Smíchovská stíhačka Mig 21 si podmanila Slavii

Café Klub Slávie se v sobotu večer otřásal pod náletem hudebně-herecko-striptérského-chlapeckého uskupení Mig 21. Jiří Macháček se svou posádkou vyprodukoval v průběhu koncertu takovou nálož pozitivní energie, která by slušela spíš bombardérům, než stíhačce.

Příznivce Mig 21 vítaly v rámci Somersby Party usměvavé hostesky s welcome drinky. O to, aby byli diváci před nástupem hlavní hvězdy večera dostatečně rozehřátí, se postaral DJ HellSmith. Deset minut po deváté hodině se fanoušci dočkali.

Ve švech praskající Slavie si užila dvouhodinový koncert plnými doušky. Kluci hráli skvěle. Představili písně z nového CD, ale nevynechali ani osvědčené hitovky, které s nimi zpívalo nadšené publikum.

Kapela přilákala všechny věkové kategorie, nejstaršímu návštěvníkovi koncertu bylo dokonce 78 let, a tak mu Jiří Macháček věnoval píseň Karafiát.

Evidentně byla spokojenost i na straně hudebníků, kteří slíbili, že se v Budějcích zase brzy objeví, takže se můžeme začít těšit.

Štítky Somersby, Party, MiG-21, Jiří Macháček, Café Klub Slavie, koncert, stíhačka, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Smíchovská stíhačka Mig 21 si podmanila Slavii  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.