Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Tata Bojs přivezou do Budějc Ležatou osmičku

Kapela Tata Bojs představí své nové album Ležatá osmička i v Českých Budějovicích 26. listopadu 2011 na jediné jihočeské zastávce nejrozsáhlejšího tour své kariéry.

Na novém albu Ležatá osmička se v úvodní a závěrečné skladbě zpívá "Nebudeme se opakovat " .  V textu aktuálního singlu "Opakování" pak zase "...moje jediný přání je opakování" - to slibuje pěkně  zamotané  a zároveň zřejmě neopakovatelné turné. Dokážete si představit, kolik to dalo kapele, všem spolupracovníkům a pořadatelům práce, než sestavili jednotlivé destinace turné tak, aby tvořily na mapách České a Slovenské republiky tvar ležaté osmičky? Odpověď zní: nekonečně dlouho…

Tata Bojs si do Slavie pozvali dva hosty budějovickému publiku dobře známé.

Sobotní koncert zahájí okolo 20:15 slovenští Longital – elektronické písničkářské duo, které již  řadu let pravidelně vystupovalo v dnes již zaniklém klubu Solnice. Od 21:00 bude podium patřit instrumentální pražské kapele Sunflower Caravan,  jejíž koncerty v budějovickém  klubu Velbloud bývají   pravidelně vyprodané.

Hlavní koncert začne od 22:00 a Tata Bojs slibují skvělou audiovizuální show s množstvím projekčních ploch a light designu.

Koncert Ležaté osmičky  pořádá Jiří Grauer, bývalý dramaturg a produkční  kc Bazilika a ck Solnice,  ve spolupráci se spolkovým a kulturním domem Slávie a platformou Budějovice kulturní.  Tento sobotní večer je jednou z dalších akcí, jež by měla pomoci oživit tento prostor a vrátit mu  část z jeho bývalé slávy před plánovanou rekonstrukcí.

Vstupenky v ceně 260,-kč jsou v prodeji v síti Ticketstream a CB systém.  Na místě budou vstupenky v prodeji za 300,-kč.

Napsal Jiří Grauer

Štítky Tata Bojs, hudební skupina, koncert, České Budějovice, Slovensko, Sunflower Caravan

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tata Bojs přivezou do Budějc Ležatou osmičku  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.