Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Therapy Sessions: Světový drum&bass poosmé v Budějcích

Probudil jsem se v tmavém a chladném nemocničním pokoji. Monotónní pípání přístroje působilo všelijak, jen ne uklidňujícím dojmem, a moje tělo se nacházelo ve zvláštním stavu paralýzy jako po dlouhé narkóze.

Snažil jsem se vzpomenout si, co se stalo a jak jsem se sem dostal, ale v mojí mysli se vznášel jen obrovský otazník. Tok mých myšlenek byl znenadání rozčísnut kvílivým zvukem vrtačky. Stála tam nade mnou - napůl sexbomba, napůl zrůda v šatech zdravotní sestry. Její zuby se leskly proti měsíčním paprskům pronikajícím skrz rozbité okno a z pohledu vyzařovala hluboká a nekonečná prázdnota.

Sebral jsem poslední zbytky sil a v pudu sebezáchovy vyběhl z pokoje. Klopýtal jsem dlouhou slabě osvětlenou chodbou a neotáčel se, možná supěla za mnou, možná se rozplynula jako přízrak… Pak jsem uslyšel rytmus, stále se přibližoval a duněl s větší a větší intenzitou.

Vstoupil jsem do sálu plného tančících lidí a předchozí trauma se v mžiku rozplynulo v hudební euforii beatů ostrých jako skalpel a basů pozměňujících stav vědomí. Hlavou mi blesklo: „Jsem tady, tohle je terapie, o které všichni mluví!“

Therapy Sessions Czech Republic, nekompromisní drum&bassová smršť, se již poosmé vrací do Českých Budějovic, přímo na místo, kde vše začalo. Kultovní mejdan proběhne v pátek 24. října v KD Vltava a jedno je jisté už teď - bude to nářez!

Jako každý rok jsme pro vás namíchali tu nejúčinnější a nejtřaskavější směs headlinerů! Na nejnavštěvovanější párty svého druhu v jihočeském regionu s oblibou představujeme nové zahraniční umělce, takže se připravte celkem na tři premiéry pod značkou Therapy Sessions CZ (jedno z těchto tří jmen letos vystoupí poprvé v ČR) a jeden fanoušky dlouho požadovaný návrat!

Zuby už si na vás brousí dvojice maskovaných šílenců pocházející z italské Boloně a buďte si jisti, že Hallucinator z vás na parketu udělají omáčku! Také světoznámý producent a DJ, který po dvouleté přestávce zahraje na domácí půdě českobudějovické Therapy Sessions CZ - Forbidden Society, publikum rozseká s ještě dokonalejším zvukem a porcí nové muziky z vlastní stáje FS Recordings!

Českou premiéru zde odehraje projekt z holandského Utrechtu s velice osobitým pojetím drum&bassu, kde se mísí vlivy dubstepu, rave music, breakcoru či techna. Připravte vaši mysl, tělo a duši na industriální nářez, čelist drtící sub basy a beaty, které vás nenechají chvíli v klidu - Sinisters Souls! O vysoce energickou zábavu na parketu se postará i nadějný portugalský řezník Fragz, který letos rovněž přispěl do naší sbírky exkluzivních mixů.

Headlinery na hlavní stagi podpoří známý maďarský DJ, producent a promotér jménem Savage společně s českým supportem v sestavě Shenkster vs. M4D.doc a Hanzall vs. Dukor. První slot bude patřit vítězi letošního DJ contestu na www.mixplay.cz (stačí zadat do vyhledávání „therapy“ a můžete poslechnout a hlasovat pro soutěžní sety). Návrh scény a videoprojekci již tradičně zajistí Invert VJs.

Na druhé stagi - Beatz.cz 2nd d&b stage - si budete moci užít odlehčenější rytmy a vystřídá se zde desítka DJs patřících mezi současnou jihočeskou dnb a breakbeatovou špičku, jmenovitě Tubus, Thinngy vs. Slavick, Hellsmith vs. Clipper, Johny Player vs. Tao Maffa ze Soundpolis.cz, Dirty Boy vs. Brock a Weed vs. The Fury.

Vstupenky za zvýhodněnou cenu jsou k mání v síti Ticketstream a také ve všech kamenných pobočkách TempleStore. V prodeji jsou také limitované VIP lístky za 500 Kč (+ poplatek přes Ticketstream) zahrnující přístup do VIP zóny na balkoně, welcome drink a originální dárek u vstupu.

Veškeré odkazy a informace najdete na www.therapysessions.cz.

Nenechte si tenhle mejdan ujít - je to jen jednou za rok a bude to nářez! Těšíme se na vás!

YOU NEED THERAPY!

Soutěž o vstupenky

Dva čtenáři, kteří do čtvrteční 19. hodiny správně odpoví na otázku prostřednictvím formuláře a následně budou vylosováni, získají od Budějcké Drbny po dvou volných vstupech na Therapy Sessions.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Letošní zahraniční headlineři Therapy Sessions CZ jsou z Itálie, Portugalska a Holandska. Správně je tedy možnost B.

Po dvou volných vstupech na páteční párty vyhráli čtenáři David Meinel a Martina Volfová. Blahopřejeme!

Tisková zpráva

Štítky Therapy Sessions, dnb, party, KD Vltava, České Budějovice, soutěž, Česko, The Fury, Itálie, Nizozemsko, Portugalsko, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Therapy Sessions: Světový drum&bass poosmé v Budějcích  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.