Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Tradiční Retroparty klepe na dveře. Už popatnácté

Že už tu dlouho nebyly puntíky a spartakiádní dresy? Žádné strachy, už tento pátek opět otevře své brány Café klub Slavie všem příznivcům retra ve všech podobách. Organizátoři představují oficiální koncept Retroparty Classic.

Neopakovatelná párty přinese nejlepší hity 50. až 90. let. Nejoriginálnější dresscode a taneční póza vyhrají v soutěži. První příchozí soudruzi a soudružky se mohou těšit na welcome Metaxa drinky. Krom nich návštěvníky přivítá i Žena za pultem a těšit se mohou i na další překvapení v průběhu celého večera.

Poprvé se akce uskuteční v pátek, nikoliv v sobotu, jako tomu vždy bývalo. Jelikož se v sousedním klubu Highway 61 koná jiná akce, je potřeba si lístek opatřit dostatečně dopředu. Kapacita klubu je 400 lidí, a proto jeden z organizátorů nabádá k včasnému jednání. „Apeluji na každého, kdo chce mít jistotu, že se na akci vejde, ať si koupí lístky v předprodeji na baru Slavie. Nejen, že budete mít jistotu vstupu, ale vyhnete se i frontě u vchodu!“ říká Petr Klika.

Retroparty začíná jako tradičně v osm hodin večer a není důvod s příchodem otálet, párty pojede už od samého začátku. Pokud si nejste jisti, že jste na pořádnou nálož retra připraveni, není důvod váhat, neboť další podobná akce bude až za rok.

„Po Retroparty odjíždím na work&travel na Nový Zéland. Tím pádem bude další retro až nejdříve za rok. Proto všechny zvu, ať si to přijdou užít na maximum stejně jako já, abychom měli na co vzpomínat!“ dodává Klika.

Vstup na patnáctou Retroparty stojí 100 Kč v předprodeji.

Soutěž o vstupenky

Tři čtenáři, kteří do pátečního poledne správně zodpoví otázku prostřednictvím formuláře a následně budou vylosováni, získají od Budějcké Drbny po jednom volném lístku na patnáctou Retroparty.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Videopozvánka vznikla podle reklamy na Nescafé Classic z roku 1999.

Volnou vstupenku na dnešní akci vyhrály čtenářky Anežka Rucká a Věrka Krejčová. Blahopřejeme!

Štítky Retroparty, Café klub Slavie, soutěž o vstupenky, soutěž, retro, Žena za pultem, Nový Zéland

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tradiční Retroparty klepe na dveře. Už popatnácté  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.