Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Užijte si den dětí, zapojte se do soutěže a vyhrajte

Chystáte se s vašimi ratolestmi oslavit Mezinárodní den dětí a nevíte, kam vyrazit? Budějcká Drbna pro vás připravila přehled akcí konaných v Českých Budějovicích. Hlavně si nezapomeňte doma foťák - zaslané snímky řádících dětiček zařadíme do soutěže o ceny.

Skákací den v Hopsáriu

Dětem se budou v pátek od 14 hodin věnovat v Hopsáriu, kam můžete vyrazit za zlevněné vstupné.

Nocování dětí bez rodičů

Pro děti je již v pátek připraven program na Hřišti BezBot, ve kterém se bude v noci na sobotu spát. Od půl osmé večer budou připraveny zábavné hry.

Den pro děti a dospělé

V sobotu od dvou hodin odpoledne můžete navštívit akci Den dětí s televizními pohádkami, která se již tradičně koná u Sportovní haly ve Stromovce. Písničky z pohádek bude hrát skupina Timbre Music, která má za sebou úspěšná vystoupení v televizních pořadech. Jejich interaktivní show plná soutěží, převleků, zpěvu a tance zcela jistě pobaví i dospělé návštěvníky. V průběhu odpoledne bude vyhlášena a odměněna nejoriginálnější maska ve stylu večerníčkových postav.

Okružní jízdy historickými vozy

První červnový den bude v budějcké městské hromadné dopravě tak trochu návratem do historie. Nejen děti dostanou ke svému svátku od Dopravního podniku dárek v podobě bezplatných okružních jízd historickými vozy - autobusem Škoda 706 RTO a trolejbusem Škoda 9Tr. První jízda odstartuje v půl deváté z Mariánského náměstí a jezdit se bude do pěti hodin odpoledne.

Letní bruslení

Svátek dětí budete moci oslavit i na ledě HOKEJOVÉHO CENTRA POUZAR při veřejném bruslení, kde bude pro všechny během odpoledne od půl čtvrté do tři čtvrtě na pět u vstupu připraven malý dárek. Bruslit se pak bude v nepravidelných termínech i během celého léta.

Hyundai dětem

Autosalon Hyundai - Fischer CZ České Budějovice si pro naše nejmenší připravil den plný zábavy, soutěží, hudby, jídla a pití. Těšit se můžete na skákací hrad, kolotoč, živá zvířátka, šlapací autíčka, trampolínky či maskota Madety.

Film pro děti

Povedenou filmovou novinku pro děti Království lesních strážců promítá v těchto dnech českobudějovické multikino CineStar.

Soutěž o NEJ fotku ze Dne dětí

Budějcká Drbna ve spolupráci se svými partnery připravila pro děti a jejich rodiče u příležitosti Mezinárodního dne dětí soutěž o zajímavé ceny.

Vyrazte na jakoukoliv dětskou akci s foťákem, pak vyberte tu nejlepší momentku a pošlete ji na adresu redakce@budejckadrbna.cz. Všechny došlé snímky zařadíme do galerie, kde bude probíhat hlasování.

Mezi autory pěti fotek s největším počtem hlasů spravedlivě rozdělíme deset volných vstupů do Hopsária, deset karet Lipno Card, deset vstupenek na dětskou neděli 30. června, kdy bude multikino CineStar promítat film Já, padouch (2D), a deset lístků na stejný snímek v 3D formátu.

Štítky Mezinárodní den dětí, Soutěž o NEJ fotku ze Dne dětí, České Budějovice, soutěž, Hyundai, Cinestar, Madeta, Stromovka, , padouch, Škoda 9Tr, Škoda 706 RTO, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Užijte si den dětí, zapojte se do soutěže a vyhrajte  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.