Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Vítání prváků, největší akce pro studenty vysokých škol

Studenti studentům - to je festival Vítání prváků 2014, který bude letos větší, lepší a poprvé pro všechny vysoké školy. Celý týden od 6. do 12. října budou mít studenti příležitost poznat všechny tváře Českých Budějovic.

Nový organizační tým, jehož základní jádro tvoří dobrovolníci z divadla SUD, se tímto projektem snaží dostat prváky do centra města a ukáže jim, že Budějce jsou místem jako stvořeným pro studentský život a studovat tady bude báječná jízda!

Prváci se mohou těšit na akce pořádané přímo pro ně, jako je akční běh za poznáním města zvaný OrientAkční Express nebo úvodní Vítací párty, která odstartuje týden plný zábavy. Většina akcí je navíc zadarmo přístupná úplně všem studentům.

K těm nejlepším patří Silent disco v Laser Tag aréně, párty v kostýmech filmových hvězd, Tour de Pub, přednáška Konec prokrastinace, prezentace volnočasových aktivit na Active Day v kampusu Jihočeské univerzity, rapový a taneční battle nebo koncert na střeše obchodního domu Brouk a Babka. Nebudou chybět ani divadla, výstavy, workshopy, literární čtení či koncerty nejlepších kapel z Budějc a okolí!

Po celý týden budou navíc pro studenty připraveny slevy na drinky v oblíbených podnicích, dále slevy na jídlo, kávu nebo třeba kosmetické služby. Tvrzení, že v Českých Budějovicích by chtěl žít každý, si tak mohou studenti zkusit ověřit na vlastní kůži.

SUD na festivalu spolupracuje se Studentským univerzitním rádiem K2, AIESEC České Budějovice a ISC. Hlavními partnery tohoto ročníku festivalu jsou Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích a Statutární město České Budějovice.

Tisková zpráva

Štítky Vítání prváků, vysoké školy, České Budějovice, divadlo SUD, festival, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, vysoká škola

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vítání prváků, největší akce pro studenty vysokých škol  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.