Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Do krajských voleb povede ANO František Konečný

Bývalý náměstek budějckého primátora František Konečný povede kandidátku ANO do krajských voleb. Na krajském sněmu získal více než 80 procent hlasů. Kandidátku musí ještě během března schválit centrální orgány hnutí.

František Konečný byl zvolen lídrem na krajském předsednictvu. Získal více než 80 procent hlasů. „Samozřejmě jsem o této nabídce přemýšlel a radil se s manželkou, protože je to velký zásah do rodinného života. Mé rozhodnutí přijmout tuto pozici padlo asi před půl rokem a od té doby jsem o svém rozhodnutí nezapochyboval,“ uvedl Konečný.

Kdo další bude na kandidátce bývalý náměstek budějckého primátora prozradit nechtěl. „Kandidátka byla schválena na krajském sněmu a je samozřejmě výsledkem možného kompromisu. Do doby oficiálního podání kandidátek nelze vyloučit možné změny v menším rozsahu,“ uvedl.

Strategie do letošních voleb bude podle Konečného jednoduchá. „Být blízko lidem a naslouchat jim. Zastupitel by měl znát svoje sousedy, vědět, co je trápí. Takže klíčovými body, na které se musíme v našem nádherném kraji zaměřit, je dostupnost zdravotní a sociální péče a samozřejmě doprava, která je klíčovou podmínkou úspěšného hospodářského rozvoje,“ řekl.

Čtete také:

Ohodnoť článek

Autoři

Štítky krajské volby, volby, ANO, František Konečný, ANO 2011

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pavel Hušek

Tak super, ANO-isti už nemaj nikoho lepšího jak Pana Semafóra? To jsou na tom hodně špatně.

Pátek, 6. března 2020, 17:09Odpovědět

Do krajských voleb povede ANO František Konečný  |  Politika  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.