Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

V Jihočeském kraji chybí stále více zdravotníků. Věřím, že získáme dva mandáty, říká Ivana Štefanová z SPD

Budějcká Drbna postupně představí všechny jihočeské lídry stran, které se ve volebním modelu CVVM umisťují nad pětiprocentní hranicí nutnou pro vstup do Poslanecké sněmovny. Své programové priority jako další představuje lídryně kandidátky SPD pro Jihočeský kraj Ivana Štefanová.

Mezi programové priority SPD podle Ivany Štefanové patří zejména kvalitní zdravotní péče. „Dále potom navyšování potravinové soběstačnosti, nulová tolerance nelegální imigrace a zákon o referendu, včetně referenda o vystoupení z Evropské unie,“ popisuje.

Ohledně výsledků ve volbách si jihočeská SPD konkrétní číslo za cíl nedává. „Naše preference jsou velmi dobré a stále stoupají. Nepochybuji o tom, že číslo bude dvouciferné a v kraji získá SPD dva mandáty,“ komentuje Štefanová.

I ona odpovídala na otázku, jaké největší problémy podle ní Jihočeský kraj má. „Pro mě jako pro lékařku je priorita zdravotnictví. V Jihočeském kraji chybí stále více zdravotníků, zejména praktických lékařů, stomatologů ale i specialistů a zdravotních sester. Problém vnímám i v hospodaření s finančními prostředky, nevýhodné zakázky na jedné straně a nerovnoměrné platby za výkony na straně druhé,“ uzavírá lídryně SPD Ivana Štefanová.

Ohodnoť článek

Foto Archiv SPD Jihočeského kraje

Štítky volby, Jihočeský kraj, SPD, Ivana Štefanová, Poslanecká sněmovna ČR, Centrum pro výzkum veřejného mínění, Evropská unie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Jihočeském kraji chybí stále více zdravotníků. Věřím, že získáme dva mandáty, říká Ivana Štefanová z SPD  |  Politika  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.