Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Miroslav Joch bude hostem on-line chatu. Dotazy můžete pokládat již nyní

PR článek

V politice se pohybuje řadu let, zkušenosti má s vedením města i Jihočeského kraje. Miroslav Joch je lídrem kandidátní listiny ČSSD a NEZÁVISLÉ OSOBNOSTI do podzimních komunálních voleb v Českých Budějovicích. Současný radní kraje bude 15. září od 15 hodin hostem on-line chatu.

Do sociální demokracie vstoupil v roce 2002. V komunální politice na městské a krajské úrovni se angažuje, protože mu nejsou věci veřejné v místě kde žije lhostejné a má zájem aktivně řešit problémy města. Rád by ovlivňoval věci, které mu ve městě vadí a šlo by je zlepšit. Ať už se jedná nyní aktuálně o ceny energií z městské teplárny, stav dopravního podniku, rizika spojená se stavbou spalovny, řešení dopravy nebo oblasti školství a sociální.

Vystudoval střední průmyslovou školu strojní v Českých Budějovicích zakončenou maturitní zkouškou v roce 1995. Následně studoval vysokou školu  ČVUT- fakultu strojního inženýrství – obor výrobní a inovační inženýrství.

Miroslav Joch bude hostem on-line chatu 15. září od 15 hodin. Dotazy můžete pokládat už nyní zde.

V roce 2003 založil vlastní strojírenskou firmu JihoTech spol. s.r.o. a v současné době vlastní menší skupinu strojírenských firem, která zaměstnává okolo 170 lidí. Jsou zakázkovou výrobou a zákazníci jsou převážně zahraniční firmy. Vyrábí především do Rakouska, Německa a Švýcarska, jeho podniky realizovaly i několik zakázek do USA.

V roce 2003 se oženil a má manželku Renatu, dvě dcery (dvojčata) a psa.

Na městské úrovni je mu jasné, že je to hlavně o lidech na kandidátce, kteří budou muset odpracovat aktivity, aby se město zas o kus posunulo. Obzvlášť v této složité době je potřeba nová energie, proto se tradiční strana spojila s nezávislými osobnostmi. Bude pouze na čtenářích, koho zvolí, ale teď mají možnost se zeptat, proč volit právě stranu číslo 4 a jaké jsou plány této strany na zlepšení situace ve městě. Využijte možnost diskuze, i proto strana ČSSD a NEZÁVISLÉ OSOBNOSTI využila možnosti online chatu, aby se dialog mezi politiky a občany praktikoval ve větší míře.
 


​Zadavatel JihoTech, spol. s.r.o., zpracovatel TRIMA NEWS s.r.o.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky volby, online chat, Miroslav Joch, České Budějovice, ČSSD, Volby do zastupitelstev obcí v Česku, Jihočeský kraj, České vysoké učení technické v Praze, JihoTech, USA, Německo, Švýcarsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Miroslav Joch bude hostem on-line chatu. Dotazy můžete pokládat již nyní  |  Politika  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.