Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Starostka města Vimperk a kandidátka na hejtmanku Jaroslava Martanová bude hostem on-line chatu. Zeptejte se na vše, co vás zajímá

PR článek

Kde je vůle, tam je i cesta. To je hlavní motto Jaroslavy Martanové (62), úspěšné starostky Vimperku, která nyní kandiduje v krajských volbách 20. a 21. září jako lídryně STAROSTOVÉ pro Jihočeský kraj. Jde o společnou kandidátku hnutí STAN a Občané pro Budějovice. V pondělí 16. září od 17:00 hodin měla být Martanová hostem online chatu, kvůli současné situaci a neodkladným povinnostem v krizovém protipovodňovém štábu však musela svou účast zrušit. Všem tazatelům se velice omlouvá a žádá je o pochopení.

Jaroslava Martanová vystudovala Zemědělskou fakultu Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích a poté pracovala na Správě CHKO Šumava. Do komunální politiky vstoupila v roce 2006. Nejprve jako radní, poté jako místostarostka a od roku 2014 s krátkou pauzou již jako starostka. V současnosti působí také jako krajská zastupitelka.

Jaroslava Martanová bude hostem on-line chatu 16. září od 17 hodin. Dotazy můžete pokládat už nyní zde.

Jaroslava Martanová klade důraz na komunikaci a spolupráci. Věří, že pouze společnými silami lze dosáhnout těch největších věcí. Klíčem k úspěchu je podle ní otevřená komunikace s obcemi a jejich obyvateli. Chce zajistit, aby všichni měli možnost podílet se na rozhodování, která ovlivňují jejich každodenní životy.

„Jako starostové známe potřeby regionu a jsme hlasem lidí v obcích i městech. Víme, co je trápí, a máme pro ně řešení. Některé z nich se dají realizovat na úrovni obcí, jiné na úrovni kraje, či dokonce státu,“ shrnuje Martanová hlavní priority pro nadcházející volby do kraje.

Volný čas ráda tráví na zahradě, účastní se kulturních akcí a věnuje se sportu a četbě. Miluje cestování a objevování krás naší země, což jí přináší inspiraci pro další práci. Z Jihočeského kraje by chtěla mít místo, na které jsou Jihočeši hrdí a neodcházejí odsud za bydlením nebo prací do jiných krajů.


Zadavatel: STAROSTOVÉ pro Jihočeský kraj, zpracovatel: STAROSTOVÉ pro Jihočeský kraj

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky politika, krajské volby, vimperk, starostka, Jaroslava Martanová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Starostka města Vimperk a kandidátka na hejtmanku Jaroslava Martanová bude hostem on-line chatu. Zeptejte se na vše, co vás zajímá  |  Politika  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.