Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Premiér Petr Nečas navštívil Budějce

Budějcký hotel Clarion se v pondělí stal místem setkání předsedy vlády České republiky Petra Nečase s jihočeskými podnikateli. Premiér přijel do Budějc na krátkou, ale programově nabitou oficiální návštěvu.

Setkání s členy Jihočeské hospodářské komory přineslo kromě informací Petra Nečase o současném ekonomickém i politickém postavení České republiky také konkrétní diskusní příspěvky a náměty jihočeských podnikatelů.

Mimo jiné zazněly i příklady z podnikatelské praxe v kontextu se složitou legislativou, daňovou zátěží a často velmi omezující byrokracií.

Kromě Petra Nečase v diskusi odpovídal také Martin Kuba, ministr průmyslu a obchodu, a Miroslav Dvořák, předseda Jihočeské hospodářské komory.

Na tiskové konferenci Petr Nečas poskytl informace k předpokládanému jmenování Vlastimila Picka ministrem obrany a vyjádřil se také k otázkám dostavby Jaderné elektrárny Temelín, a to i z hlediska její bezpečnosti.

Na závěr představil ministr Martin Kuba speciální sprej, inspirovaný aktuálními výroky představitelů ČSSD o živnostnících - parazitech. Sprej nazvaný Živnostop symbolizuje postoj ČSSD k živnostníkům a malým a středním firmám.

Třetím bodem programu návštěvy Petra Nečase v Budějcích pak bylo setkání s členy jihočeské ODS, kterého se kromě více než 140 členů zúčastnili také jihočeští poslanci Václav Baštýř, Jan Bauer a senátor Tomáš Jirsa.

Štítky Petr Nečas, premiér, předseda vlády ČR, návštěva Českých Budějovic, hotel Clarion, České Budějovice, Česko, Martin Kuba, Jihočeská hospodářská komora, ČSSD, Miroslav Dvořák, Vlastimil Picek, Jaderná elektrárna Temelín, ODS

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Premiér Petr Nečas navštívil Budějce  |  Politika  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.