Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Rekonstrukce zcela uzavře dopravu v Čechově ulici v Českých Budějovicích

Výrazné změny nastanou v dopravě na komunikacích v Havlíčkově kolonii v Českých Budějovicích od 2. května 2011, kdy zůstane zcela uzavřená Čechova ulice. Projedou jí pouze linky MHD, auta záchranného systému a stavby, řekla ve čtvrtek agentuře mluvčí magistrátu Jitka Welzlová.

Místní objížďka povede nadále ulicemi Polní a Luční. Ulice Čechova bude neprůjezdná v místech křížení v ulicích M. Vydrové, Roháče z Dubé a Havlíčkovy. Ulice Roháče z Dubé bude uzavřena celá od Polní do Zeyerovy. Dále bude zákaz zastavení v ulici Havlíčkova mezi ulicemi Čechova a Dukelská, v Dukelské bude částečně omezeno zastavení a parkování vozidel.

"Linky MHD budou vedeny ulicemi Čechova (úsek Mánesova - Havlíčkova), Havlíčkova (úsek Čechova - Dukelská) a Dukelská, dále pak ke konečné zastávce k Malému jezu či Budovcovou do Křižíkovy (zastávka Aspera). Stávající zastávky MHD v Čechově ulici se přemístí asi o 200 metrů směrem k ulici Mánesova před křižovatku s ulicí Havlíčkova. Zastávka M. Vydrové ve směru k Malému jezu se zruší a nahradí provizorní zastávkou v ulici Dukelská," řekla Welzlová.

Tento stav potrvá až do 30. června 2011. "Důvodem je kompletní rekonstrukce komunikací, jejichž stav je už za hranicí životnosti," dodala Welzlová.

autor: Dobrin Stojcev

Štítky České Budějovice, městská hromadná doprava, Jan Roháč z Dubé, doprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rekonstrukce zcela uzavře dopravu v Čechově ulici v Českých Budějovicích  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.