Počasí dnes15 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Omalovánky ze společnosti Koh-i-noor doprovodí uklidňující hudba

Společnosti Koh-i-noor Hardtmuth a Bobo blok zavádí na trh novinku pro milovníky antistresových omalovánek. Omalovánky doplnily šesti hodinami speciálně zkomponované hudby, kterou si zájemci stáhnou pomocí QR kódu do svého chytrého telefonu.

Antistresové omalovánky jsou celosvětovým fenoménem, který českobudějovickému výrobci školních a kancelářských potřeb zvedl za poslední měsíce poptávku o některé produkty, zejména pastelky, o 600 procent.

„V dnešní uspěchané době máme jen výjimečně možnost zastavit se a relaxovat. Právě hudební omalovánky nás motivují k tomu, abychom si ty vzácné chvíle dokázali najít častěji,“ uvedla ředitelka exportu Koh-i-nooru Zdeňka Žánová.

Hudební omalovánky tvoří set čtyřiadvaceti pastelek, omalovánek a skladeb. Další varianta má 20 omalovánek a 20 skladeb. Hudba je z dílny Jana Černého, zakladatele kapely Žentour a podle Doležala byla každá skladba zkomponována ke konkrétní kresbě tak, aby ladila s jejím motivem. „Součástí kresby je unikátní QR kód, s jehož pomocí se příslušná skladba snadno stáhne do chytrého telefonu či tabletu,“ uvedl hudebník a zakladatel společnosti Bobo blok Václav Kabát.

Koh-i-noor Hardtmuth, který vyrábí výtvarné, školní a kancelářské potřeby, je nejznámější společností holdingu Koh-i-noor. Skupina zaměstnává téměř 2500 zaměstnanců, má desítky výrobních závodů v České republice, Bulharsku a Rusku a její roční obrat dosahuje 3,5 miliardy korun.

Rodinná firma Bobo blok se zabývá výrobou a prodejem papírenského zboží, luxusních papírenských produktů a knihařskými pracemi. Sídlí ve Voračicích ve Středočeském kraji. Firma má 55 zaměstnanců.

Zdroj ČTK

Štítky Koh-I-Noor, omalovánka, Jan M. Černý, Žentour, Václav Kabát, hudba, Rusko, Bulharsko, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Omalovánky ze společnosti Koh-i-noor doprovodí uklidňující hudba  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.