Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Světlý ležák Pardál Echt získal zlatou medaili v soutěži Monde Selection

Světlý ležák Pardál Echt získal zlatou medaili v 55. ročníku soutěže Monde Selection. Monde Selection patří mezi nejprestižnější a největší mezinárodní soutěže pro hodnocení kvality. Letos bylo v sedmi kategoriích přihlášeno celkem 2 938 produktů z 82 států všech kontinentů. V kategorii piva bylo hodnoceno 294 vzorků piva z 90 pivovarů v 58 zemích.

„Pardál Echt získal v Monde Selection již druhou zlatou medaili a to je dobrá zpráva především pro jeho konzumenty. Ocenění má velkou váhu, neboť vzorky posuzovali belgičtí odborníci, z nichž řada patří mezi světově uznávané experty v oboru pivovarnictví,“ říká Adam Brož, sládek Budějovického Budvaru.

Dlouhodobě udržovanou kvalitu ležáku Pardál Echt potvrdily i další tři cenné kovy z mezinárodních soutěží: v roce 2010 zlato v Monde Selection, v roce 2014 bronzová medaile na americkém World Beer Cupu a v roce 2015 bronzová medaile na německé European Beer Star. Prodej ležáku Pardál Echt se loni zvýšil o 28 %.

Štítky zlatá medaile, Pardál, soutěž, Budějovický Budvar, pivo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Světlý ležák Pardál Echt získal zlatou medaili v soutěži Monde Selection  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.