Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

POČASÍ S ALEŠEM: Mrznoucí déšť a zatažená obloha „ozdobí“ i víkend

Chystáte se o víkendu na výlet? Volte spíše odpolední hodiny, během těch dopoledních lze čekat spíše nepříznivé počasí. Jak bude?

Noc na sobotu nenabídla příliš hezké počasí. Bylo zataženo, místy s deštěm, po němž se tvořila na silnicích a chodnících ledovka. Teploty klesly k -3 stupňům Celsia a foukal vítr do 4 metrů za sekundu.

Zatažené oblohy se ne a ne zbavit také během prvního víkendového dne. Teda alespoň zpočátku dne, později bude ustávat i mrznoucí déšť a začne se protrhávat oblačnost. Nejvyšší teploty budou od 1 do 4 stupňů Celsia, na horách 2 stupně Celsia. 

Jestli čekáte více slunečních paprsků alespoň v neděli, patrně se teď na vašich obličejích objeví zklamání. Zatažená obloha s mrznoucím deštěm bude „zdobit“ i druhý víkendový den, pouze ojediněle se objeví oblačno až polojasno. Rtuť teploměru se bude pohybovat mezi 3 až 6 stupni Celsia. Foukat bude mírný jihozápadní vítr od 2 do 5 metrů za sekundu. 

Štítky stupeň Celsia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

POČASÍ S ALEŠEM: Mrznoucí déšť a zatažená obloha „ozdobí“ i víkend  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.