Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Sobota 11. května 2024  |  Svátek má Svatava
Bez reklam

Neřeš... Heslo letošního Avon pochodu zní jasně

Další ročník Avon pochodu přivítají České Budějovice v sobotu, 24. června. Již tradičně je vstupenkou na pochod speciálně vytvořené dámské a pánské tričko od návrháře Lukáše Macháčka.

„Neřešíme styl, lajky ani fyzičku – to jediné, co má smysl, je vyjádřit podporu pacientkám i jejich rodinám a bojovat za to jediné, co má smysl, za zdraví,“ říká k letošní kampani manažerka pro PR a reklamu ČR a SR Alena Pytlíčková.

Slavností přestřihnutí pásky a odstartování celého pochodu vypukne v deset hodin dopoledne a nebudou zde chybět známé tváře. Pochod odstartují členky Jihočeského divadla paní Věra Hlaváčková a Teresa Branná, kterou můžete znát také ze seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Trasa vede od Mateřského centra Máj ke Sportovní hale. Celá akce má bohatý doprovodný program. Můžete vidět vystoupení kroužku aerobiku MC Máj, dogdancing nebo kapelu Country Rebels. Děti budou moct vyzkoušet malování na obličej, opičí dráhu a jízdu na ponících.

Foto Tomáš Pánek

Štítky České Budějovice, Věra Hlaváčková, Jihočeské divadlo, Česko, Slovensko, Ordinace v růžové zahradě

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neřeš... Heslo letošního Avon pochodu zní jasně  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.