Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost ATODA se usadila v Pianu, v nejmodernější budově v Budějcích

PR článek

Společnost ATODA, kterou před třinácti lety v Českých Budějovicích založili lidé s bohatými zkušenostmi v oblasti kontaktních center, takzvaných call center, patří mezi tři nejvýznamnější hráče na trhu. Je stabilním partnerem mnoha společností zvučných jmen. Jejími zákazníky jsou malé, střední společnosti i velké národní a nadnárodní giganty. Klienti oceňují kvalitu dodávaných služeb, flexibilitu a naprostou otevřenost při spolupráci. ATODA jim pomáhá růst.

„Naším cílem je nabídnout zákazníkům kvalitní, profesionální služby založené na individuálním řešení, respektující veškerá specifika zákazníka. Disponujeme týmem profesionálů, kteří jsou schopni splnit nejnáročnější zadání zákazníka a klademe důraz na kvalitu a komplexnost nabízeného řešení při zachování příznivého poměru cena/nabízené řešení,“ uvedl Tomáš Kruppa, ředitel společnosti ATODA, jejímž mottem je Pomůžeme vám s vaším růstem.

ATODA se od začátku zaměřuje na poskytování služeb v oblasti outsourcingu. Konkrétně v oblasti outsourcingu call center. „Zajišťujeme obsluhu příchozích linek pro některé zákazníky, kteří nechtějí provozovat své vlastní call centrum. Nebo si nás najímají společnosti, pro které děláme takzvaný aktivní telemarketing. Jejich jménem voláme, ptáme se například na spokojenost zákazníků, nabízíme a prodáváme některé služby a podobně,“ upřesnil Kruppa.

Firma je ryze česká, v současné době ji vlastní pět lidí. Když v roce 2005 ATODA vstupovala v Českých Budějovicích na trh, měla dvacet operátorských míst. Nyní jich má téměř dvě stovky. Za třináct let existence se rozrostla. A kromě Českých Budějovic působí také v Příbrami, kde se letos také přestěhovala do nových prostor a kde nyní zaměstnává sedmdesát lidí. ATODU lze najít i v Táboře, kde pro ni pracuje šedesátka zaměstnanců.

ATODA se přestěhovala do moderního Piana

Co nyní hýbalo ATODOU v Českých Budějovicích? Bylo to stěhování do nových prostor. Firma je na trhu třináct let a v podstatě po celou dobu rostla jen ve stávající budově Čechově ulici. „Už jsme se dostali do stádia, kdy prostory úplně nesplňují naše standardy, které jsme si nově stanovili. Našim zaměstnancům a zákazníkům představujeme nový koncept. Ten je o tom, že jsme v nejmodernější budově v Českých Budějovicích. V administrativním centru Piano máme vše přizpůsobeno na míru našim potřebám. Je zde zajištěna odpovídající fyzická bezpečnost prostor. V objektu bude i restaurace a kavárna, kde najdou zázemí i naši zaměstnanci. Součástí budovy je také prostorné atrium plné zeleně, kde mohou naši zaměstnanci relaxovat a načerpat nové síly.  Nadělili jsme si tak dárek k našim třináctým narozeninám,“ vysvětlil ředitel call center ATODY Václav Kroneisl s tím, že od pondělí 9. července přestala ATODA působit na staré českobudějovické adrese v Čechově ulici a zákazníci společnost najdou v novém, v moderním Pianu na křižovatce ulic Mánesova a Lidická.

Společnost ATODA chce být dobrým partnerem vůči svým zákazníkům. Mezi nimi jsou v mnohých případech i nadnárodní společnosti, které očekávají určitý standard. Nejen ten vizuální, ale také z hlediska bezpečnosti, která je nyní velkým tématem. Pro ATODU je klíčové, aby se svými klienty i v tomto směru držela krok. A právě to si slibuje od útočiště, které našla v novém administrativním centru Piano. Tam společnost obsadila celé jedno patro.

Spokojení zaměstnanci jsou na prvním místě

A nejen to. ATODA se snaží vytvořit příjemné a co nejlepší podmínky pro práci svým zaměstnancům. Právě to byl jeden z hlavních důvodů proč se přestěhovala do nejmodernějšího objektu v Českých Budějovicích. „Piano je navíc plně bezbariérové, díky tomu jsme ještě více otevřeni třeba i zaměstnancům s hendikepem. Uplatnění u nás najdou všichni uchazeči o práci. To, že nemají v tomto oboru praxi není překážkou, vše potřebné je naučíme,“ uvedla manažerka pro provoz českobudějovického call centra Jitka Bezemková.

„Jsme firma, která hraje vůči zaměstnancům naprosto fér. Co slíbíme, vždy dodržíme. Jsme firma, která je schopná se s lidmi bavit, vnímat jejich potřeby, jsme schopní a ochotní se na spoustě věcí domluvit. Nabízíme zajímavou a pestrou práci. Máme celou řadu projektů, díky nimž se může realizovat prakticky každý. Ať ten, kdo má rád obchod či ten, který by se raději realizoval v péči o zákazníka. Každému jsme schopni nabídnout to, co je mu blízké. Neděláme rozdíl mezi lidmi, muž – žena, mladý – starý, hendikepovaný – zdravý. Všichni jsou si rovni, a jsme otevření všem a všem vytváříme stejné podmínky pro práci. Máme atraktivní systém odměňování, který kombinuje základní mzdu s možností vydělat si další peníze v závislosti na šikovnosti jednotlivce. Lidé jsou tedy nadstandardně motivováni k co nejlepším výsledkům. A mohou kariérně růst. Výhodou je určitě i jednosměnný provoz s volnými víkendy,“ přiblížil Václav Kroneisl, který rozhodně ví o čem mluví. Je totiž jedním ze zakladatelů společnosti a prošel si v ní všemi profesemi, a to od řadového operátora. „Pro mě je tato zkušenost k nezaplacení. Mám totiž jasnou představu, co práce operátora obnáší. Například jak je náročná, jaká jsou její specifika, úskalí a podobně. A myslím, že lidé vnímají, že nejsem akademik teoretik, ale že opravdu vím, o čem mluvím,“ dodal šéf.

Podle něj práce operátora je hodně zajímavá, a má svá specifika a určitou psychickou náročnost. Proto ATODA lidem umožňuje si během dne odpočinout, provětrat se na čerstvém vzduchu. Ale má také tým trenérů, který je připraven a umí v takových případech pomoci. ATODA si zaměstnance opečovává.

ATODA drží slovo

Václav Kroneisl ví, že největším úskalím práce operátora je stereotypie. Ta spočívá v tom, že celý den člověk dělá velmi podobnou práci. Společnost ATODA je ale schopna tomu čelit tím, že má velké portfolio projektů. Když už se operátor cítí, že už by potřeboval změnu, může mu nabídnout jiný typ projektu, který pro něj bude třeba i atraktivnější z pohledu peněz či kariérního růstu a postupu. Může se posouvat do dalších pozic.

„Jsme stabilní společností, která drží slovo. Pokud lidem něco slíbíme, tak to tak je. Za celých třináct let se nikdy nestalo, že bychom se zpozdili s výplatou, nebo dokonce, že bychom nevyplatili něco, co jsme měli. Když někomu slíbíme dovolenou, volno mu dáme. Když se domluvíme, že půjde na ten či onen projekt, tak to dodržíme. To je férový přístup, to jsou benefity, které našim lidem nabízíme. I proto jsme spustili náš nový kariérní web, který má doménu pracujvpohode.cz. Zaměstnanci si na nás cení, že jim vytváříme vynikající podmínky pro práci. Máme celou řadu zajímavých benefitů, z nichž jsou některé až trochu netradiční. Například nadstandardní volno za dosažené výsledky. Dále je to celá řada motivačních soutěží,“ uvedl ředitel Kroneisl.

Shop, terénní obchodníci a zdravotnické zařízení. I to je ATODA

Společnost ATODA kromě služeb call centra šla i do jiných oborů. V Českých Budějovicích v IGY provozuje franšízovým způsobem prodejnu Vodafone. „Kromě shopu máme ještě takzvané fieldy, což jsou obchodníci v terénu. Jsme v tomto směru zodpovědní za region jižní Čechy a pak směrem do středních Čech až do poloviny Prahy v prodeji telekomunikačních služeb a energií,“ uvedl Tomáš Kruppa.

Loni společnost ATODA zabrousila do zdravotnictví, tudíž pro ni úplně nestandardního oboru. V Praze otevřela nestátní zdravotnické zařízení ATODA Medical. V tomto zařízení ambulantního typu je pět ordinací o sedmadvaceti lékařských odbornostech. Cílí na lidi, kteří jsou ochotní si za určitý standard služeb v oblasti zdravotnictví zaplatit. Na ty, kteří nechtějí čekat, chtějí mít péči hned od těch nejlepších odborníků.

Autoři | Foto atoda.cz

Štítky společnost, byznys, ATODA, call centrum, Piano, České Budějovice, operátor, projekt, Praha, Vodafone

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost ATODA se usadila v Pianu, v nejmodernější budově v Budějcích  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.