Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Dvanáctý ročník charitativní Andělské aukce zapojí širokou veřejnost

Charitativní Andělské akce promění listopad v měsíc dobra. Již tradiční koncept v letošním roce přichází s řadou změn. Hlavní novinkou je zapojení široké veřejnosti do několika zábavných akcí. Během celého listopadu přispějete na dobrou věc třeba turnajem v prší, návštěvou cestovatelských přednášek či koncertu nebo divadla. Veškeré akce vyvrcholí tradiční aukcí, která se letos koná 9. prosince.

Po jedenácti letech můžete nově kromě Centra Arpida podpořit také Autis Centrum v Českých Budějovicích. Během listopadu a začátku prosince se koná několik desítek akcí, jejichž veškerý výdělek získají právě osoby s poruchou autistického spektra.

Andělská aukce je charitativní projekt, při kterém se draží obrázky žáků z arteterapeutického ateliéru Arpida. Celkem už tímto způsobem centrum Arpida získalo více než 7 milionů korun. V letošním roce se nejedná jen o jednovečerní akci, ale o soubor Andělských akcí, které vyvrcholí právě Andělskou aukcí. Andělská aukce nově podporuje i Autis Centrum v Českých Budějovicích.

„Většina akcí je jednorázových, ale připravili jsme i takové, které poběží celý měsíc. Zájemci budou na webu například dražit let s Martinem Šonkou, což bude určitě silný zážitek.“ komentuje Barbora Povišerová, organizátorka Andělské aukce. „Celý měsíc čekají na vrcholu Kletě také upomínkové předměty nebo si prostě jen ve vybraných podnicích dejte drink. Letos může pomoci opravdu každý!“ doplňuje organizátorka.

Andělská aukce se nově schová pod jednotný název „Andělské akce“, který zaštítí všechny akce. Mezi ty patří cestovatelské přednášky, FuckUp night, turnaj v prší, divadla, koncert, beerpong, hospodský kvíz, taneční pro dospělé a mnoho dalších. Přehled všech akcí s možností rezervace naleznete na webu Andělské aukce. „Věříme, že si každý zájemce najde takovou akci, během které zažije spoustu zábavy a zároveň tím přispěje na dobrou věc. Již nyní se na všechny těšíme!“ uzavírá Barbora Povišerová.

Tisková zpráva

Štítky Andělská aukce, charita, Centrum Arpida, Autis Centrum, dražba, České Budějovice

Dvanáctý ročník charitativní Andělské aukce zapojí širokou veřejnost  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.