Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Přijďte podpořit dobrou věc a zažít spoustu zábavy!

Startuje první týden plný Andělských akcí, během kterého zažijete spoustu zábavy a pomůžete lidem, kteří to opravdu potřebují. Veškerý výtěžek ze vstupného totiž bude darován Autis centru v Českých Budějovicích. A na co se můžete tento týden těšit?

Andělské akce odstartují cestovatelskou přednáškou kluků z Budějc, kteří povypráví o cestě Oceánií a Jihovýchodní Asií. Jejich putování je zajímavé především tím, že cestují opravdu s minimem. Přijďte si poslechnout nezapomenutelné zážitky a zažít spoustu legrace. Přednáška se uskuteční v úterý 5. listopadu v Žižkárně. Vstupné na přednášku je 100 Kč. 

Cestovatelské přednášky vás čekají každé úterý až do 5. prosince. Můžete se těšit na plavbu z Antarktidy do Arktidy, návštěvu adoptovaného dítěte ve Rwandě, zajímavosti o Gruzii nebo na kulturní povídání o Íránu. 

Druhou akcí, která se tento týden uskuteční, bude koncert Couple of Sounds. Ještě je neznáte? Tento projekt je spojení zpěvu, kytary a cajonu a rozhodně stojí za to, abyste se ve čtvrtek 7.11 zastavili v 19:00 v Horké Vaně v Českých Budějovicích. Vstupné je 100 Kč a garantujeme vám, že této darované stovky rozhodně litovat nebudete. 

Příští týden vás kromě další cestovatelské přednášky čeká třeba taneční pro dospělé, hospodský kvíz nebo známá FuckUp night. Kalendář všech Andělských akcí najdete na webových stránkách www.andelskaakce.cz nebo na Facebooku. 

Všechny Andělské akce vyvrcholí 9. prosince charitativní Andělskou aukcí. Letos se uskuteční již dvanáctý ročník a zapojit se můžete i Vy! Veškerý výtěžek z Andělské aukce bude věnován už tradičně centru Arpida.

Tisková zpráva

Štítky České Budějovice, Andělská aukce, charita, Andělské akce, přednáška, Oceánie, Jihovýchodní Asie, Antarktida, Gruzie, Írán, Rwanda, Arktida, zábava

Přijďte podpořit dobrou věc a zažít spoustu zábavy!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.