Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jiří Stehlík je nově ředitelem Úseku chirurgických oborů v českobudějovické nemocnici

Úsek chirurgických oborů Nemocnice České Budějovice má nového ředitele. Od 1. ledna tuto pozici zastává Jiří Stehlík emeritní primář Ortopedického oddělení.

„Zásluhou docenta Stehlíka je Ortopedické oddělení jedním z nejlépe fungujících oddělení českobudějovické nemocnice a zároveň široce respektovaným pracovištěm v oboru ortopedie. Panu docentovi, který se těší obrovské přirozené autoritě, přeji v jeho nové funkci potřebnou trpělivost,“ uvádí předseda představenstva Nemocnice České Budějovice Michal Šnorek.

Jiří Stehlík byl primářem Ortopedického oddělení českobudějovické nemocnice v letech 2002 až 2017. V roce 2017 se stal vedoucím lékařem Centra kyčelní ortopedie Nemocnice České Budějovice.

Na kontě má celou řadu publikací a přednášek. Je také autorem několika monografií. Od roku 2018 je členem vědecké rady 3. lékařské fakulty UK Praha. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva | Foto

Štítky nemocnie České Budějovice, Úsek chirurgických oborů, Jiří Stehlík, Nemocnice České Budějovice, Univerzita Karlova, 3. lékařská fakulta Univerzity Karlovy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jiří Stehlík je nově ředitelem Úseku chirurgických oborů v českobudějovické nemocnici  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.