Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V pondělí startuje 47. sezóna tradičních tanečních pro mládež v Metropolu

PR článek

Taneční kurzy v Metropolu, to nejsou pouze taneční v největším českobudějovickém sále, spousta zážitků a poznávání nových lidí, ale je to také několik desetiletí trvající tradice. V letošním roce již započne jejich 47. sezónu, a to jarním kurzem, který začíná v pondělí 27. ledna od 19 hodin.

Pro jeho doplnění hledá Metropol děvčata, která se mohou se svými budoucími tanečními partnery seznámit ještě před samotným začátkem tanečních, a to díky facebookové skupině Kurz spol. výchovy a tance DK METROPOL - LEDEN 2020 MLÁDEŽ.

Během 12 lekcí se účastníci naučí standardní i latinsko-americké tance. Nedílnou součástí lekcí jsou také pravidla společenského chování, která se rozšířila o speciální hodinu stolování spojenou s rautem.

Raut je stále oblíbenější praktickou formou občerstvení hojně využívanou při firemních večírcích, vernisážích, premiérách, svatbách a dalších oslavách. Během života se s ním setkáváme všichni, ale ne všichni víme, jaká jsou jeho pravidla a zákonitosti. Toto a mnohé další  se na kurzu naučíte tak, abyste si nemuseli v budoucnu dělat starosti, zda se nedopustíte nějakého faux pass. Více můžete shlédnout na ukázkovém videu na YouTube – Lekce stolování s rautem Metropol České Budějovice.

Nedílnou součástí tanečních jsou také slevy a hodnotné ceny

Již při samotném přihlášení je v nabídce slevové zvýhodnění pro páry a skupiny. Za to, že jste si zvolili právě taneční v Metropolu, obdržíte uvítací dárek v podobě slevových poukazů na společenské oblečení. V rámci prodloužené a věnečku pak čekají na účastníky taneční soutěže o další hodnotné ceny od partnerů, kde tou hlavní je oblek pro pány a šperky ze šperkařské a zlatnické dílny pro dámy.

Více informací a přihlášku najdete na webových stránkách

Ohodnoť článek

Štítky Metropol, kultura, taneční, Dům kultury Metropol, YouTube

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V pondělí startuje 47. sezóna  tradičních tanečních pro mládež v Metropolu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.