Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Hokejoví akademici Black Dogs podpoří Kapku naděje

O kapku lepší hokej nabídne 12. února utkání univerzitní hokejové ligy VŠTE Black Dogs - HC Univerzita Palackého Olomouc, které začne v 18:30 v Hokejovém centru Pouzar. Stane se totiž součástí charitativního projektu ve prospěch Nadačního fondu Kapka naděje, podporujícího boj s poruchou krvetvorby. Do stejné akce se ve druhém únorovém týdnu zapojují i extraligové a prvoligové týmy.

„Jsme pyšní na to, že můžeme být součástí tohoto ušlechtilého projektu, kterému dominuje oranžová barva. Tu budeme mít i na speciálních dresech," říká Radek Sitter, kapitám studentského týmu Black Dogs. Právě březnová elektronická aukce dresu každého celku, který se do projektu zapojí, a dobrovolné příspěvky diváků do kasiček na jednotlivých utkáních, pak vytvoří společný dar Kapce naděje. Její fond pomáhá zlepšovat vybavenost českých nemocnic a přispívá ke zlepšení psychické pohody léčených dětí i jejich rodičů.


Speciální dres VŠTE Black Dogs pro Kapku naděje si vyzkoušel i její student Radek Prokeš, jinak hájící ligové barvy týmu ČEZ Motor. 

Hráči Black Dogs tímto zápasem zároveň zahájí vlastní kampaň sociálních aktivit, která na konci sezony vyvrcholí dárcovstvím krve, či kostní dřeně. „Budeme rádi, když se k nám přidají i další studenti školy, naši příznivci a veřejnost," uvedl Radek Sitter.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva

Štítky hokej, Black Dogs, Kapka naděje, projekt, Univerzita Palackého v Olomouci, HC Olomouc, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích, ČEZ

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejoví akademici Black Dogs podpoří Kapku naděje  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.