Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hudba z legendární herní Mafie naživo! Filharmonie Brno odehraje ve Foru Karlín jedinečný koncert

PR článek

Je to už osmnáct let, co jsme poprvé hltali parádní českou počítačovou hru Mafia: The City Of Lost Heaven… Cítíte nostalgii? Tak se připravte, že vás ve středu 4. března bude příjemně mrazit v zádech. Od 19 hodin se v pražském Foru Karlín uskuteční výjimečný koncert originální hudby z první i druhého dílu této herní legendy, na kterém nemůžete chybět.

Hudba zazní v podání Filharmonie Brno, která svou velikostí i významem patří k české orchestrální špičce, ostatně ročně odehraje kolem stovky koncertů. Více než šedesátičlenné těleso bude dirigovat Chuhei Iwasaki.

Hudbu do Mafie složil Vladimír Šimůnek a nahrál Český symfonický orchestr pod vedením Adama Klemense. O doprovod k Mafii II se postaral Matúš Široký a Adam Kuruc, nahrávku pořídil Prague FILMHarmonic Orchestra s dirigentem Andym Brickem.

Délka koncertu včetně pauzy bude 120 minut. Dveře do Fora Karlín se otevřou v 18 hodin. A že řešíte dress code pro takto významnou událost? Organizátoři vám posílají vzkaz: „Pro návštěvníky koncertů vážné hudby zpravidla povinný dress code není. Stále bychom ale chtěli udržet důstojnou atmosféru, kterou si koncert Mafie zaslouží, a to nejen na pódiu, ale i v hledišti. Oděvy či doplňky s mafiánskou tematikou jsou velice vítány.“

Další informace a vstupenky naleznete zde.

Ohodnoť článek

Štítky Mafie, koncert, orchestr, filharmonie, Praha, Forum Karlín, Filharmonie Brno, Vladimír Šimůnek, Andy Brick

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hudba z legendární herní Mafie naživo! Filharmonie Brno odehraje ve Foru Karlín jedinečný koncert  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.