Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Oblíbené letní dětské tenisové kempy budějckého klubu LTC se uskuteční i letos. Vhodné jsou také pro začátečníky

PR článek

Děti, které milují tenis, se již určitě nemohou dočkat. Stejně tak ale léto netrpělivě vyhlíží i začátečníci, kteří teprve do tohoto sportu hodlají proniknout. Brány jsou zkrátka otevřeny pro všechny. Brány kam? Na oblíbené tenisové kempy LTC Tonstav-Service České Budějovice.

Letos se startuje 13. července a pokračovat se bude po celé letní prázdniny, tudíž možností, kdy si kemp užít, je hned několik. A o co vlastně jde? „Účastníci se mohou těšit na celodenní program s výukou tenisu. Samozřejmě jsou součástí i různé doprovodné aktivity – zajímavé a zábavné, zkrátka aby společný týden byl pro děti maximálním zážitkem. Reakce z předešlých let jsou nadšené, což nás moc těší. I letos si dětí zalyžují v Inski (všechno vybavení bude zapůjčeno),“ informuje ředitelka klubu LTC Eva Svobodová.

Program trvá vždy od 8 do 15 hodin. Určen je dětem od 5 let a jak bylo řečeno, vhodný je i pro naprosté začátečníky. Ostatně jedná se o dokonalý vstup do klubu, což dokázaly předešlé roky – řada absolventů prázdninových kempů navázala v tenisové škole.

Důležitou informací je, že účastníci nepotřebují vlastní tenisovou výbavu, vše zajišťují organizátoři. Bát se nemusí ani počasí. Pokud by se kabonilo, přesune se program do haly.

A cena? Pro členy klubu LTC 3 400 korun, pro ostatní o pouhou stovku více. Tak příjemnou zábavu!

Ohodnoť článek

Štítky LTC, tenis, dětské tenisové kempy, České Budějovice, Eva Svobodová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oblíbené letní dětské tenisové kempy budějckého klubu LTC se uskuteční i letos. Vhodné jsou také pro začátečníky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.