Počasí dnes22 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Podpořte hospic dárcovskou sms s vůní kávy

PR článek

Kampaň s názvem „Pozvěte hospic na kafe (pivo)“ organizuje budějovický Domácí hospic Ledax. Symbolickým pozváním „na pivo nebo kávu“ ve formě dárcovské SMS máte možnost podpořit službu domácího hospice, která je na darech od veřejnosti částečně závislá.

Tým domácího hospice, který zahrnuje sociálního pracovníka, zdravotní sestry, lékaře, psychologa a duchovního, poskytuje péči pro nevyléčitelně nemocné a umírající lidi a také podporu pro jejich pečující v domácím prostředí. Cílem domácí hospicové péče je umožnit umírajícímu prožít poslední etapu života v domácím prostředí a rodinném kruhu, minimalizovat bolest a další nepříjemné symptomy nemoci. Důležitým úkolem celého týmu je podpořit pečující rodinu a zmírnit strach nemocného.

„Propagovat Hospic široké veřejnosti a získávat finance na jeho činnost není úplně jednoduché. Téma umírání není pro každého přijatelné a já tomu naprosto rozumím. Smrt je něco, co se bez rozdílu dotýká nás všech, ale zároveň jen málokdo z nás je připraven se s tímto tématem přímo konfrontovat,“ uvedla ředitelka Domácího hospice Ledax Erika Kamenská a doplnila: „Proto jsem velmi ráda, že jsme našli formu komunikace, která je dle mého názoru jasná, ale zároveň přístupná i mladším generacím. Důležité je pro mne i sdělení, že dar ve výši ceny kávy nebo piva může opravdu hodně pomoct!“

Pošlete i vy dárcovskou zprávu ve tvaru DMS HOSPICLEDAX 60 na telefonní číslo 87 777 a pozvěte tak hospic na kafe. Cena DMS je 60 Kč. Více informací naleznete na webu.

Domácí hospic Ledax působí v okrese České Budějovice, na Kaplicku a Českokrumlovsku. Detailní informace o službě jsou k dispozici na webových stránkách společnosti Ledax.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky hospic, dárcovská sms, káva, Ledax, pivo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Podpořte hospic dárcovskou sms s vůní kávy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.