Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

CB Auto pomáhá

PR článek

Během 26 let existence společnosti CB Auto se tato firma stala akciovou společností s více než 200 zaměstnanci. Nadále si však zachovává firemní kulturu rodinného podniku a ke svému podnikání se snaží přistupovat s velkou odpovědností - vůči zákazníkům, zaměstnancům a v neposlední řadě i k našemu regionu a zdejším lidem. Podpora znevýhodněných a handicapovaných dětí a osob je jednou z priorit společnosti.

CB Auto je dlouhodobým partnerem centra Arpida, které má více než třicetileté zkušenosti v oblasti pomoci rodinám pečujícím o děti, mladistvé a mladé dospělé osoby s tělesným (motorickým) a kombinovaným postižením.

 V letošním roce uzavřeli partnerství s Nadačním fondem Naděje pro Erička, který pomáhá dětem s vrozeným handicapem při startu do života. „Je nám velkou ctí, že za jeho vznikem stojí rodina našich dlouholetých zaměstnanců,“ říká František Fišer, ředitel společnosti.

Příležitostnou výpomocí nebo spoluprací CB Auto přispělo i k provozu organizace Adra nebo městské charity v Českých Budějovicích.

„Uvědomujeme si nezbytnost pomoci ve zmíněných oblastech a věříme, že v nejistých a turbulentních dnech současné socioekonomické situace je obzvlášť důležitá. Proto jsme se ve společenské odpovědnosti rozhodli zajít ještě dál. Z každé tisícikoruny, kterou u nás vy, naši zákazníci, utratíte na servise, odvedeme 1 korunu na podporu centra Arpida, a z každého prodaného vozu darujeme 20 korun Nadaci pro Erička,“ uzavírá Fišer.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky CB Auto, Arpida, Naděje pro Erička, František Fišer, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

CB Auto pomáhá  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.