Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dobře ohodnocená práce ve stabilní firmě s moderním prostředím? Aptar shání nové kolegy

PR článek

Až do čtyřicátých let minulého století sahají kořeny skupiny Aptar, která patří mezi světové lídry ve svém oboru a řadí se mezi stabilní a perspektivní zaměstnavatele. Celosvětově zaměstnává přes 14 tisíc lidí, přičemž součástí se můžete stát i vy. Společnost má kromě jednoho výrobního závodu ve Čkyni i Business Service Centrum v Českých Budějovicích. A právě v Českých Budějovicích momentálně shání hned několik nových kolegů.

Aktuálně obsazované pozice:


Pozice v Master Data Teamu
Data Steward, Business Partners
(nutná alespoň tříletá zkušenost se SAP nebo jiným ERP systémem)
Junior Data Steward, Integration
Master Data Maintenance Administrator
Hledá se:
Kandidáti/kandidátky se smyslem pro detail, kteří rádi hledají nová řešení a rádi vylepšují stávající procesy. Pokročilá znalost angličtiny a dobrá znalost MS Excel je nutností.
Pracovní náplň: Práce s daty v systému SAP, spolupráce s mezinárodním týmem, jehož součástí jsou lidé z USA, Německa, Francie, Švýcarska a ČR. Jedná se o práci s čísly a databázemi.
 

Sídlo společnosti Aptar se nachází v Crystal Lake v Illinois a v současnosti působí v osmnácti zemích světa a je kótována na světové burze v New Yorku. Ve svých továrnách vyrábí sofistikované plastové uzávěry pro známé značky v oblasti farmaceutického, kosmetického a potravinářského průmyslu. Slovo Aptar pochází z latinského „aptare“, což znamená „přizpůsobit se“. Odráží filozofii společnosti být flexibilní a rychle reagovat na potřeby trhu a spotřebitele.

Accounting Clerk
​Hledá se:
Kandidát/kandidátka s velmi dobrou znalostí anglického jazyka, který je důsledný a baví ho práce s čísly. Výhodou je znalost dalšího jazyka, vzdělání ekonomického směru a praxe v účetnictví, není však nutností. Práce je vhodná i pro absolventy, kteří mají zájem naučit se něco nového
Pracovní náplň: Účtování došlých faktur, zpracování bankovních výpisů, příprava platebních příkazů, účtování interních dokladů, tisk a odesílání upomínek na faktury po splatnosti, vystavování faktur, denní komunikace se zahraničními pobočkami firmy Aptar.

Business Service Centrum (BSC Europe) se nachází v prostorách moderní budovy Piano v Českých Budějovicích. Založeno bylo jako součást programu transformace na základě snahy zefektivnit a harmonizovat finanční procesy společnosti Aptar v Evropě. V průběhu projektu byly zvažovány i jiné lokality v Evropě, ale České Budějovice zvítězily díky přítomnosti dvou univerzit ve městě (možnost zaměstnávání jazykově vybavených absolventů ekonomických oborů, kvalifikované pracovní síly), blízkosti továren Aptaru ve Čkyni a Freyungu, blízkosti mezinárodních letišť v Praze, Mnichově i Vídni a rovněž i díky možnosti sídlit v nové budově nedaleko historického centra města s interiéry navrženými na míru společnosti Aptar. Na poměry Jihočeského kraje tak vznikl unikátní projekt.

Ptáte se na benefity? Kromě jistoty mezinárodní a stabilní společnosti, moderního pracovního prostředí a příjemného kolektivu jsou to: mzda odpovídající dovednostem a zkušenostem, 13. mzda (dle délky zaměstnání ve firmě), flexibilní pracovní doba, 5 týdnů dovolené s 50% bonusem, Home office, Sick days, stravenky v hodnotě 130 korun, příspěvek na dojíždění či jazykové kurzy hrazené firmou.

Máte zájem o práci v Aptar?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Aptar, práce, nábor, České Budějovice, továrna, Čkyně, SAP SE, Business Partners, v.o.s., Evropa, USA, Německo, Francie, Švýcarsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dobře ohodnocená práce ve stabilní firmě s moderním prostředím? Aptar shání nové kolegy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.