Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Co koupit chlapovi k Vánocům?

PR článek

Téma, které každoročně řeší tisíce žen. Chlapi jsou možná jednoduchá stvoření, ale vybrat jim dárek zpravidla nebývá lehký úkol. Tedy, ne že by to u žen bylo o tolik jednodušší, ale paleta rozmanitosti dárků pro muže je obvykle o trochu méně pestrá, než je tomu naopak. My pro vás letos máme zajímavý tip!

Je nesporné, že s vůní benzinu a s auty si častěji spojíme muže než ženy. Tím samozřejmě nenavrhujeme, abyste svému drahému koupili nové auto, i když zde by byla jistě radost zaručena.

TIPY REDAKCE NA VÁNOČNÍ DÁREK:
Ručně vyrobené sklenice na víno mají originální tvar navržený ve spolupráci s designem ŠKODA.
Pánská peněženka ŠKODA ručně vyrobená v České republice z kvalitní kůže v elegantním designu.
Originální zápasový dres české hokejové reprezentace s logem "lev Český hokej" na prsou a logem ŠKODA na zádech.

Produkty s logem automobilek už dnes patří k velmi kvalitnímu zboží. Výrobci vozů jejich produkci svěřují zpravidla do rukou renomovaných výrobců z daného oboru. Není tak výjimkou, že je například pod produkcí střešních boxů označených logem automobilky podepsaný známý švédský výrobce. Sortiment se ale neomezuje jen na užitné příslušenství, najdete zde i módu. Například nejznámější česká automobilka ŠKODA vyniká svou nabídkou v oblasti cyklistiky. Odkazuje tak na historický původ značky i letité partnerství nejslavnějšího cyklistického závodu světa Tour de France. V nabídce tedy objevíte od jízdních kol, přes cyklistické oblečení a doplňky až po manžetové knoflíčky s cyklo motivem.

Z nejrůznějších sportovních aktivit nám Čechům imponuje hlavně hokej. Značka ŠKODA v této oblasti nabízí dresy, trička, ale i puky z oficiálních akcí. Nabídka je velmi široká a neomezuje se pouze na sporty. Příslušenství ŠKODA zahrnuje více než 2000 produktů.

Pokud patříte mezi příznivce značky ŠKODA, zajisté oceníte inspiraci na tematický vánoční dárek s motivem nejoblíbenější domácí automobilky. Výběr je vskutku široký a krom zmíněných sportovních témat máte na výběr mimo jiné módní i sportovní oblečení, příslušenství pro přepravu, jako například vany do kufru, opravné sady, lakovací tužky, modely vozů, praktické nákupní košíky, tašky, cestovní kufry, koberce, sněhové řetězy, smetáčky, deštníky, modely aut, hračky, kravaty, šátky a mnoho dalších produktů. Z nabídky e-shopu CBdily.cz, který se na příslušenství a náhradní díly ŠKODA specializuje, jsme vybrali několik tipů. A věřte, že vybírat je z čeho!

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky CB Auto, Vánoce, dárky, tip, ŠKODA AUTO a.s., automobilka, hokej, příslušenství, Česko, Tour de France

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Co koupit chlapovi k Vánocům?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.