Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Od myšlenky k patentu… Lišovská společnost SM produkt nabízí termoizolační boxy pro žaluzie a rolety

PR článek

Sháníte tepelně izolační boxy pro venkovní žaluzie? Určitě by vám neměla uniknout nabídka lišovské firmy SM produkt, jejíž výrobky jsou dodávány na trh v České republice a po celé Evropě.

Čím přesně se SM produkt zabývá? Výrobou tepelně izolačních boxů z materiálu PURENIT pro venkovní žaluzie a rolety, a dále také výrobou tepelně izolačních podkladových profilů z materiálu PURENIT pro jakýkoliv typ oken a dveří, včetně HST portálů. Veškeré potřebné informace o jednotlivých produktech naleznete na www.smprodukt.cz. Další fotografie se nachází na firemním Instagramu a Facebooku.

SM produkt dále nabízí dodání a montáž veškeré stínící techniky – venkovních a vnitřních žaluzií; garážových vrat (sekčních, křídlových a rolovacích); plastových, hliníkových a dřevěných oken; vnitřních a vnějších parapetů; hliníkových typizovaných pergol; předokenních rolet, screenových clon; sítí pro hmyzu; markýz…

Mezi nabízené služby také patří sestavení individuálního konstrukčního návrhu společně s kalkulací různých variant řešení. „Náš vyškolený personál zajistí nejen rychlou a kvalitní výrobu, ale i odborné poradenství. Samozřejmostí je také doprava s odbornou montáží a následným profesionálním servisem,“ uvádí společnost SM produkt, která má sídlo v bývalém areálu truhlárny v Lišově.

Firma SM produkt s.r.o. má 30 zaměstnanců. Její majitel Jan Schmied působí na trhu přes 10 let. Spolu se svým bratrem Lukášem Schmiedem, který založil firmu Sm produkt business s.r.o. v Praze, rozšířili výrobu po celé České republice a zahraničí. Obě společnosti se dokonale doplňují a pokrývají celý trh. Za zmínku také stojí, že se SM produkt podílí na stavbách, které se mohou pochlubit například oceněním Stavba roku.

Hodnocení článku je 58 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky SM Produkt, termoizolační boxy, žaluzie, rolety, roleta, Česko, Evropa, Facebook, Instagram, výroba, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karolína Macháčková

Hezký článek, jenom mi tu chybí podstatná informace a to, že o hlavní založení firmy se postaral také IVO MACHÁČEK jako jeden ze dvou PŮVODNÍCH zakladatelů, který tu s námi už bohužel nemůže být, ale nemělo by na něj být zapomínáno, dal do firmy kus života i sebe!!

Úterý, 22. prosince 2020, 19:18Odpovědět

Od myšlenky k patentu… Lišovská společnost SM produkt nabízí termoizolační boxy pro žaluzie a rolety  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.