Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Českobudějovičtí programátoři z Brilo Team budou virtuálně oblékat celou republiku

PR článek

Společnost Brilo Team, která se specializuje na programátorský vývoj a internetový marketing, je zajímavým příkladem nejrychleji rostoucí technologické firmy v jihočeské metropoli. Z party kluků původně na volné noze se stali vývojáři, kteří podepsali velké kontrakty na programování e-shopů pro nejznámější sportovní a módní značky.

Kvůli tomu, že lidé nemohou nakupovat v kamenných prodejnách, se dnes svět fashion byznysu rychle mění. Majitelé velkých řetězců už pochopili, že při troše invence dokáží zákazníky obléci i on-line. Brilo Team proto do právě vyvíjených e-shopů (např. Urbanstore.cz, Underarmour.cz, Bibloo.cz, GAPstore.cz) plánuje zařadit virtuální realitu a další prvky nejmodernějšího vývoje informačních technologií.

„Dalo by se říci, že za pár let už bude standardem obléci se kompletně jen ze svého počítače nebo dokonce mobilu. Na displeji se uvidíte jako v zrcadle, a sníží se tak i podíl vráceného zboží. Bude i možné nasadit si brýle podporující virtuální realitu a pak sedět doma a zároveň se „přenést“ do virtuální prodejny. Firmy vidí, že budoucnost je v technologiích, a nikoliv vysokých nájmech za obří kamenné prodejny,“ říká Tomáš Kocifaj, technologický ředitel Brilo Team.

Jejich firma zaměstnává aktuálně dvacet lidí a chce se v následujícím roce mohutně rozrůst, a to konkrétně o 15 programátorů, kodérů a také  specialistů na výkonnostní marketing. „V příštím roce chceme minimálně zdvojnásobit počet našich zaměstnanců. Především z toho důvodu, že realizujeme zakázky pro velké hráče v módním byznysu. Covid éra jim naplno ukázala, jaké rezervy mají ve svých e-shopech, a my jsme schopni s jihočeskými mozky realizovat jejich smělé plány,“ upřesňuje Kocifaj.

Brilo Team ale nechce zaujmout jen programátory z jižních Čech. Chce ukázat i dalším potenciálním zaměstnancům v Praze, že i jinde vznikají vynikající nápady a ty nejzajímavější projekty lze realizovat i s jihočeskými hlavami.

„Setkávám se s tím, že lidé utíkají za prací do Prahy, protože mají pocit, že pouze tam se mohou rozvíjet a pracovat na nejmodernějších technologiích ve stabilních společnostech. Jakmile pak ale chtějí zakládat rodinu a pořídit si vlastní bydlení, uvažují o návratu nebo přestěhování zpět do jižních Čech. My jim chceme ukázat, že se nemají čeho bát, že dobrou práci ve stabilní firmě, kde se budou stále rozvíjet, mohou najít i v Českých Budějovicích,” uzavírá Jakub Hladký, marketingový ředitel Brilo Team, jenž se společně s rodinou před lety přestěhoval právě z Prahy do Písku.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Brillo Team, programátoři, programátorský vývoj, programátor, internetový obchod, Praha, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Českobudějovičtí programátoři z Brilo Team budou virtuálně oblékat celou republiku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.