Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dopravu ve městě zdobí dynamácký autobus

PR článek

Městskou hromadnou dopravu v Českých Budějovicích zdobí nový autobus MHD, na kterém je zbrusu nová grafika s motivy černobílého klubu. Do provozu se zapojil už minulý týden a zajímavostí je, že často jezdí linkou kolem Vodárenské věže, tedy nedaleko Střeleckého ostrova.

Nový vzhled je výsledkem dlouhodobé spolupráce Dynama s Dopravním podnikem. „Jsme dlouholetým partnerem klubu a Dynamu moc fandíme. Jsme rádi, že se podařilo celou akci zrealizovat," řekl ředitel Dopravního podniku Slavoj Dolejš.

Vzhled autobusu je vskutku originální. „Hlavním úkolem pro nás bylo propojení trojúhelníku hráči – fanoušci – město, a to se podařilo. Městem projíždí unikátní, trendový a moderní autobus MHD. Byla to pro nás srdeční záležitost," popisoval jednatel agentury Event House Jiří Nevečeřal i za kolektiv autorů grafiky.

Z nové dynamácké MHD mají všichni v budějovickém klubu velikou radost. „Věřím, že se za ním ve městě budou lidé otáčet, protože grafika je opravdu hodně povedená a navíc s novým autobusem je spojená i speciální soutěž, která v těchto dnech probíhá. Více informací k soutěži najdete na klubovém Facebooku SK Dynama České Budějovice,“ doplnil marketingový specialista Dynama Milan Džuba.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Dynamo, autobus, propagace, dopravní podnik, městská hromadná doprava, grafika, České Budějovice, Střelecký ostrov, SK Dynamo České Budějovice, Facebook, Džuba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dopravu ve městě zdobí dynamácký autobus  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.